he ya ii oluo okul çok kalabalık yoruluom 49 kişi falannn
kızlar ben çıkıyorum bankada işlerim var ordan da hastaneye gidicem artıkın duanızı eksik etmeyin ne olur. banka işi çıkmasına sevindim en azından hastane için izin almaya gerek kalmadı
üfff sınıfın mı o kadar
merhabalar herkese nasılsınız arkadaşlar
slm iis sen nasılsınnnnn
canım ben branşcıyım sınıflaR 49 50 vs en az 45ler merkez okullar hep böle ya ben köyde 20 kişiyle idim iidi buırası yoruyo bayaaa
merhabalar herkese nasılsınız arkadaşlar
hoşgldin tatlım biz iyiyiz sen nasılsın
yorar tabi ya allah yardımcın olsun
sağol iyiyim arkadaşm ne var ne yok
didem ikili ve üçlü test nasıl yapılıo alttan diil demi bana hiç alttan bakmadı ya dr korkuom ondan ve fiyatı ne idi bide doplere de para ödüos dimi ve ne zmaan yapılıo
evet yaaa allahtan müdür yardımcısı iii ayarlıo programımı sabahtanda ders var öğleden sonrada hepsini ortada topluo yoksa ölürdümmm
tatlım yok alttan muayene filan etmiyor biraz daha gelişmiş bi ultrasonla ense kalınlığı vb gibi ölçümler yapılıyor bide kan veriyorsu kanda herhangibir genetik bozukluk varmı dye bakıyolar 3 lüde aynı zaten 2 li test isteyen çoğu doktor 3 lü test istemiyor rahat ol
şanslısın o zaman tatlım ya benim bi arkadaşın ders programı allak bullak kız bütün gün okulda kalmak durumunda kalıyor
bana dr çok ince bence bekle 3lü yaptırlım sadce dedi bende burda konuşulmuştu ya ikili de aldır diolarda 3lü de temiz çıkıo die 3 lüyü istedim sadece bide fiyatları neler canım 3lünün ve doplerin ve dopler ne zmana yapılıo
tatlım istanbulda biraz pahalı bence yolun düşerse git antepte konukoğluna filan yaptır ben hep o hastaneye çok güvenirdim antepteyken 50 - 100 arası 2 li ve 3 lü test doplerede 20-23 haftalar arası gidiyorsun 100 -200 arası ondada fiyatlar doktor sadece 3 lü istiiyorsa onu yaptır ikiside nerdeyse aynı şey zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?