Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yedi yıllık evli bi tane melek gibi kızı olan [pınar] anneyim ikinci için tedavi görüyorum ama nafile gurbet teyim burda kimse yok sohbet edecek sizi buldum çok şükür ki kafayı yemek üzereydim

maşallah ne güzel siz annesiniz Allah bağışlasın..ayyyyy bende anne olmak istiyorum pınar ablacııım abla diyorum çünkü ben 1.5 senelik evliyimm ve 23 yaşındayım siz yedi yıllık evlisiniz..inşallah ikinci kez anne olursunuz en kısa zamanda Rabbim bize de nasip etsin annelik duygsunu inşallah

ya allahın işine karışılmaz tabi ama çocuk düşünmeye başladıktan sonra günüm her ay fazlasıyla geçiyor strestenmidir nedir anlamadım. bari günümde olayımda bu kadar umutlanmayayım diyorum allahıma. bu kadar stres olmamın tek sebebide eşimin ailesi. adımı kısıra çıkaracaklar diye korkuyorum.tedaviye başladığımı söylemedim kimseye her defasında bebeğin yokmu sorusundan bıktım artık:-(

yedi yıllık evli bi tane melek gibi kızı olan [pınar] anneyim ikinci için tedavi görüyorum ama nafile gurbet teyim burda kimse yok sohbet edecek sizi buldum çok şükür ki kafayı yemek üzereydim

canım maşallah allah kızını sana bağışlasın neden tedavi görmeye başladın peki

canım boşversene ya kim ne derse desin hiç kimseyi duyma herkese kulağını kapat
tabiki o kadar stres yaparsan gecikir bence rahat ol

bende çıkıyorum arkadaşlar ütü yapcam görüşürüz yine dualarınızı eksik etmeyin olur muuu:80:

dünürüm geçmiş olsun ya mümkün oldugunca ayakta kalmamaya çalış dinlen bide kayısıya geri başla istersenn kız senin prenses senin gibi kıpır kıpır olur nasıl olcak allah sağlıkla kucagına aldıgın günleri görmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…