yedi yıllık evli bi tane melek gibi kızı olan [pınar] anneyim ikinci için tedavi görüyorum ama nafile gurbet teyim burda kimse yok sohbet edecek sizi buldum çok şükür ki kafayı yemek üzereydim
yedi yıllık evli bi tane melek gibi kızı olan [pınar] anneyim ikinci için tedavi görüyorum ama nafile gurbet teyim burda kimse yok sohbet edecek sizi buldum çok şükür ki kafayı yemek üzereydim
ya allahın işine karışılmaz tabi ama çocuk düşünmeye başladıktan sonra günüm her ay fazlasıyla geçiyor strestenmidir nedir anlamadım. Bari günümde olayımda bu kadar umutlanmayayım diyorum allahıma. Bu kadar stres olmamın tek sebebide eşimin ailesi. Adımı kısıra çıkaracaklar diye korkuyorum.tedaviye başladığımı söylemedim kimseye her defasında bebeğin yokmu sorusundan bıktım artık:-(
ben geldim kızlar çok sancılanıyorum ya bağırsaklar sanırım offfffffffffffffff
kuşummm noldu sana yaa
ya çok ayakta durup yorulduğumda oluyor sanırım bide bağırsaklarım çalışmıyo yine sancılanıyorum böyle
sabahları kuru kaysı yesene be yawrum çalışır o zaman bağırsakların
bende çıkıyorum arkadaşlar ütü yapcam görüşürüz yine dualarınızı eksik etmeyin olur muuu:80:
yemiyodum kaç gündür yine yiyim bari offf kızımda kıpır kıpır yine anam ya bu doğunca nasıl olacak acep
senin gibi bişey olcak sanırımkıpır kıpır konuşkan bıcır bıcır bişey olcak işte
canım maşallah allah kızını sana bağışlasın neden tedavi görmeye başladın peki
inşallah tatlım sağ salim gelsede bi görsem cadımı
ikinci bebek için
didem senin kocanın vay haline
bi sen bi kız abooo iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?