kızlar offf daraldım işlerden..
Melisa sen yınede sabah bence kan testi ver saglık ocagına bazı yerlerde ogleden sonra cıkıyor benım bıldıgım.cunku evde yapılan saglık ocagındakı ıdrar testınden farklı degıl kı..
Dscıkım kız işler pek yogun yazamadım hıc.nabersın kusum yıne herıfı asıp kesıyorsun bakıyorum da..nedir bu adamın senden cektıgı yahuu..
seke seke ben geldim yemeklerimde hazır ohh amma hamaratım yahu:86: Birazdan hazırlanıcam kociş alışverişe götürecek beni.
ohhhhhhhhh kızım ne güzel bitirdin bütün işini nasıl yapıyon ya ben neden yapamıyom bugün çocuğumun kıyafetlerini şifonyere yerleştiricem güya inşallah yapabilirim
ne yemek yaptın kız bize de fikir versen de bizde yapsak valla şimdi düşünüyordum akşam ne pişirsem diye
ohh hamarat ınsan eflal ..temızlık yaptı yemek yaptı..süslendi püslendi kocasını beklıyor.biz naaptık hiiiç..eve git bastan basla oyy oyyy..nolcak benım bu halım ..anam benı tembel oliim diye dogurmus.
kız delü sen çalışıyorsun benim işimin adı ne ev işiHeralde yapmakta zorlanırsın ben çalışıyor olsaydım titizlik kalmazdı evi şey götürürdü:86: şifonyerinemi koyacaksın ben dolap almak istiyorum eşimin de kafaya yattı ne de olsa bir oda müsait oraya koyarım benim ev 2+1 ama oturma odası denilen yer ki bence hiç benzemiyor:)) küçücük bir çekyat birde pc masası var oraya koyucam dolabı salon takımım falan yok daha 3+1 e geçince alıcam inşaallah o yüzden eşim hiç istemiyor geçmeyi
ay yeni cicişlermi bakarım yarın inşaallah bizde annamle bugün alınacakları konuştuk oda bu hafta başlıyor bende başlıyım artık diyorumda eşim yanaşmıyor:))tatlım benim oturma odası ayrı salon ayrı 1 yıl sonra oturma odası bebek odası yapıcam yatak odasındada dolaba yer yok şimdilik şifonyerim çok büyük ben geniş geniş kullanıyodum ama boşaltıcam şimdi banyoya dolap yaptırdım oraya koyucam şifonyerdekileri bebişin de bi ton kıyafeti oldu akşam fotolarını çekip koyucam nisan bebişlerine dün arkadaşım 2 poşet eşyayla geldi
kızlar naber melis yaptımı testya noldu sonuç merakdan öldüm bugün
ay yeni cicişlermi bakarım yarın inşaallah bizde annamle bugün alınacakları konuştuk oda bu hafta başlıyor bende başlıyım artık diyorumda eşim yanaşmıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?