kızlarr ben geldimmm.ablamı dr götürdüm 20 gün kaldı doğumuna işte n s teye filan girdi yemek filan yedik anca girdim içeri hemen koşup sizlere yazıyim dedim.
hastanede ablamı beklerken gittim 5 dk yaptırıyim dedim idrar testini ve sonuç tabiki negatif cnlarım,idrarda çıkması için bir hafta gerekiyomuş,sağlık ocağına geçtim bende dr dediki bir hafta sonra hastane ortamında idrar testi pozitif çıkar,sen en iyisi gel sabah 9 da kan testi yaptır dedi.
peki sağlık ocağında sonu. kaç saat sonra alınıyo kızzlar bilgisi olan varmı.
ay çok şükür gelebildin çatladık burda yaa
canım hele sen bi evde yapsaydın ya test almadınmı
melisacım ablanıda rabbim kolay kurtarsın hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inş.
canım benim,allah razı olsun darıı tüm doğum yapıcak olanların başına inş,ablam dediki bak seninle gelmek istemiyorum işte kontrollere çünkü ultrasonda beişin herrşeyini net gördüm duygulandım heyecan filan yaptım,kız inş rabbim sana ikiz versin emi dedi.sonra.
Bende amiiin deyince şok oldu.
sende uyandır o zaman bak biz rezil ediyoz uykularını
almadım be tatlım ablam aldırmadı moralini daha fazla bozma yıpranıyosun bak dedi.aslında keşke alsaydımyaa,evde çıkarmıydiki.
almadım be tatlım ablam aldırmadı moralini daha fazla bozma yıpranıyosun bak dedi.aslında keşke alsaydımyaa,evde çıkarmıydiki.
kızlar ben 3.5 senedir bebek özlemi çekiyorum
adet günümden önce çok az kahverengi lekelenmem oldu sizce bu nedir?
anammmmmmmmmmm toplamda 4 çocuk olur kız :86: :86: :86: Istersen bende sana dua edeyim allah sana ikiz güle beşiz verir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Uyandırmam mı uyandırsam da iki sn sonra uyuyabilme kapasitesine sahip kendileri,ben ne ka dırdırlasam dinlio bi bakıyorum 2 sn sona mışıl mışıl sanki o sorulara o cvp vermemiş uyuyooo
kızlar ben 3.5 senedir bebek özlemi çekiyorum
adet günümden önce çok az kahverengi lekelenmem oldu sizce bu nedir?
Alma bence de beni biliyosun zaten yapa yapa bi hal oldum yaptır kan testi olsun bitsin insan stresten ölüyor
tatlım alsaydın keşke yaa varsa çıkardı zaten
ya kızlar evde yapılan testler varya onlar hastanedeki laboratuar ortamında yapılandan dahamı erken sonuç veriri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?