Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben severim valla başka ne olabilir kü peynirli börek yap

mercimek köftesini yazsında melisa onu düşündüm bi an bide tayinlimi yapsam tatlı olur böle cok yönlü hamurla yapılıo sonra hamura tain sürüp üzerine seker atıp pişiriosun nasıl olur sence pohaca gibi ama tatlıı

ay ben tahinide çok severim olabilir

kız 2dk yapılırmı mercimek köftesi bana kendi yaptığın tarfi yazsana test sonucunu ne zaman alıcazzz

sabah yapıcam canım yazarım negatif sonucu sizlere.
canım mercimeği koydum ocağa pişicek sonra ince bulguru koy içine kapat altını,sonrasında bir tavada soğanı biber salçasını kavur ekle,sonrasına elinle yoğur,tabi benim kıvırcıklarım,biberlerim maydonozlarımın hepsi ayrı ayrı kaplarında yıkanmış doğranmış oldukları için 2 dk da dedim tatlım yıkama doğrama işim olmadığı için.

harikasınnnn melisacım walla işte hamarat ev kadını herseyi hazır beklio ben salata yapmaya üşeniorm sırf bu yuzden

kız dolapta bozulmuyo mu yıkanmışı anladım da niye doğrayıp koyuyon

ya didemcim allah ömür verirse görürsün inş sende,evde 2 tane çocuk var e dolabı saatlerce açıp tırtıklamaya çalışıyolar içini,e bende naptım hepsini yıkayıp doğrayıp ayrı kaplarında bırakıyorum,merak etme sen bozulmadan tükeniyo cicim.

haaaa doğru bide bunların üstüne ikizler gelecek artık eve gardrop tipi buzdolabı alırsın :86: :86: :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…