almamııı,aldım tabüküde.
ay kız niye ne güzel oluyo ama
kötü kokuyoooo kereviz kız sevmiorm hiççç
ben severim valla başka ne olabilir kü peynirli börek yap
saolsun gül abla,kızzlar mercimeğimi koydum bile ocağa,hıhhhhh,ben yaparsam olur cicim 2 dk.da
saolsun gül abla,kızzlar mercimeğimi koydum bile ocağa,hıhhhhh,ben yaparsam olur cicim 2 dk.da
mercimek köftesini yazsında melisa onu düşündüm bi an bide tayinlimi yapsam tatlı olur böle cok yönlü hamurla yapılıo sonra hamura tain sürüp üzerine seker atıp pişiriosun nasıl olur sence pohaca gibi ama tatlıı
bi antepli olarak 2 dak da mercimek köftesi yapılmaz diyorum yahu yemek bizim yemeğimiz napıyonuz siz
ilahi didemcimmmm
kız 2dk yapılırmı mercimek köftesi bana kendi yaptığın tarfi yazsana test sonucunu ne zaman alıcazzz
ay ben tahinide çok severim olabilir
sabah yapıcam canım yazarım negatif sonucu sizlere.
canım mercimeği koydum ocağa pişicek sonra ince bulguru koy içine kapat altını,sonrasında bir tavada soğanı biber salçasını kavur ekle,sonrasına elinle yoğur,tabi benim kıvırcıklarım,biberlerim maydonozlarımın hepsi ayrı ayrı kaplarında yıkanmış doğranmış oldukları için 2 dk da dedim tatlım yıkama doğrama işim olmadığı için.
ay ben tahinide çok severim olabilir
sabah yapıcam canım yazarım negatif sonucu sizlere.
canım mercimeği koydum ocağa pişicek sonra ince bulguru koy içine kapat altını,sonrasında bir tavada soğanı biber salçasını kavur ekle,sonrasına elinle yoğur,tabi benim kıvırcıklarım,biberlerim maydonozlarımın hepsi ayrı ayrı kaplarında yıkanmış doğranmış oldukları için 2 dk da dedim tatlım yıkama doğrama işim olmadığı için.
ayyy ben hiç sevmem tayini.
öyle ama öyle aaaaa olmazki 2 dakikada
kız bak getirtme beni yanına aaaaaaaaa
ya didemcim allah ömür verirse görürsün inş sende,evde 2 tane çocuk var e dolabı saatlerce açıp tırtıklamaya çalışıyolar içini,e bende naptım hepsini yıkayıp doğrayıp ayrı kaplarında bırakıyorum,merak etme sen bozulmadan tükeniyo cicim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?