Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay kepekli ben çok heyecanlıyım eşim daha dur diyor ya beşinci aya girdik ne zaman alcaksak diyorum dolabını alalım aldığım bir iki parça kıyafet var onları asıyım ördüklerim falan sabah sabah sinir etti tek başıma yaşıyorum herşeyi çalışıyor olmayı çok isterdim kendim alırdım böyle eline bakıyorum dün lc ye girdik bady falan baktım gerçi bebek mağazalarını gezmedik daha gezmiyorki alamadan çıktım onları düşünmekten uyuyamadım:)) Kıyafet çok almıycaz bady bir iki tulum tamam annemler yapıcakya ablamlarda gönderir bişeyler ehdiyeler falan bebk doğduktan sonra eksik kalanları alıyım diyorum ama işte küveti emziği bornozu vs biz alıcaz.

ya kıslar şu parmak testi nasıldı bi açıklasanıza. ilk defa denicmm
bu arada belirtiler tüm hı9zla devam ediyo üstüne yenisi eklendi gaz problemi ve kasık ağrıları.
ama adet belirtisi tabi bunlar. gönüslerden artıkım üstüne yatamaz oldumçoooook fenalar.
neyse patron gelebilir özele msj atın şu parmak testini.

Günaydın ebrar gül hoşgeldiz gülüm seninde olacak az kaldı.

güül alamaaaaaa
sende işallah bebiş haberini alırsın en kısa sürede..şafak kaç bu aradaaa..
ebraaaar hosgeldiiin cicik.daha bişey almıorum bende eflal alıor..

Canım parmağını vajinana sokuyorsun eline sert bişey gelirse regli olacaksın yok gelmez boşlukta kalırsa hamilesin bende işe yaradı ama herkesde tutmuyor

kepeklimmm şafak 4 cnmm adet gününü saymıyom onla 5 nasip bakalım artık.
eflalimm inşallah cnm nasipde varsa olur.
ya akşamları çok kötü oluyom benyaa böle dayak yemişim gibi evde kalem yapamıyom bikaç gündür erkenden uyumak istiyom kolumu kaldıramıyom eşim kızıyo akşam noluyo sana die. 9 da uykum geldi yorgunluk çöktü. bayram yorgunluğu çıkıyo herhalde.:18:

Canım parmağını vajinana sokuyorsun eline sert bişey gelirse regli olacaksın yok gelmez boşlukta kalırsa hamilesin bende işe yaradı ama herkesde tutmuyor

cnmm pozisyon nasıl olcak çömelerekmi sırt üstü yatarakmı. dün yaptımm vc de parmağın sonu bişeye değmiyo ama diğer yerleri sanki vajinam şişmiş gibi. şişlik geliyo. ucuna değmiyo ama.duvar kısmında şişlik var.

hoşbuldum kızlarr
gülüm inş. sıra sende bidenem ağlama tamam mı
ya şu parmak olayınıben pek bilmiyom tatlım bu konuda yardımcı olamıcam
eflalcim gerçekten fazla bişey alamaya gerek kalmıyor hediyelerden ama görünce dayanamıyor insan
benimkinin cinsiyeti belli olsa bende alcam da

Canım yatarakdı sanırım çöemlerekde olur sertlik gelmiycek yumuşaklık olması normal benimde yumuşacıktı içi:)) inşaallah hamilesindir gül belirtin çok benim bir göğüslerim çok şişip acımıştı birde yerleşme lekesi gelmişti onun dışında belirti varsada bilmiyorum çünkü o ay düşünmemiştim..Ya bir test yapsana ben şimdiye yapmıştım hiç bekliyemem yani:))

:96: Canım benimki bellide ne oluyor alamıyorumki(

cnmm parmak ucunamı gelmicek değmicek bişi. parmağım sonu boşlukda ama parmağın alkısımlarına dediğim gibi vajna duvarında şişlikk var o değiyo. nebilim cnm ya belirtilere takılmamak lazım ya size yazıyom ama normal yaşantımda takmıyom düşünmüyom bile.hareket ettikce gönüslerin acısı kolum değdikce acıyo bitek o beni rahatsız ediyo.
hayırlısı artık beklicem baya geçen aydan idmanlıyım 20 gün geçsin beklicem.
ebrarımmm inşallah cnmm nasılsın buarad

ben iyiyim gülüm de sen iyi deilsin sanırım
yuhhh yani 20 gün beklicekmiş bence sen bebek doğana kadan bekle canım ne gerek var test yapmaya falan

Canım vajina duvarının bunla ilgisi yok regli olacağın zaman rahim aşağı iniyorya onun ucunun değmesi lazım yani yanlardan değenler değil üstten değecek.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya yinemi parmaklıyonuz yiter ama yiterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :86: :86: :86: :86:

Ay gül 20 günmü delimisn sen niye bekliyorsun eğer hamile değilsen 20 gün sonrada sonuç değişmiycek amma hamileysende erkenden öğrenmiş olacaksın bekleyince ne değişcek ki.

Günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dün yoğunluktan hiç gelemediydim şimdi de 10-15 dakka takılabilcem yoklama yapıyorum bakem kimler varmış?
1. zkol
2. ebrar63
3. kepekliekmek+
4. GÜL78
5. cakire
ve diğer karılar heppiciğinize selamlar olsun:) Beni özledinizmi kız:) Varmı kimsede bi gelişme? Gül ne alemdesin sen? Melisax da beklenmeyen güne yaklaşmıştı 2 çizgiyi gören var mı? Allah kırmızılardan korusun hepimizi:)

didem hoşgeldin canım
anacım duydunmu gül adet olmazsa test yapmak için 20 gün beklicekmiş
bende dedim hiç gerek yok bebek doğana kadar bekle ne gerek var test yapmaya dimi ama

hoşgeldin bidenem özledik tabisi
melisa hamile canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…