Canım parmağını vajinana sokuyorsun eline sert bişey gelirse regli olacaksın yok gelmez boşlukta kalırsa hamilesin bende işe yaradı ama herkesde tutmuyor
cnmm pozisyon nasıl olcak çömelerekmi sırt üstü yatarakmı. dün yaptımm vc de parmağın sonu bişeye değmiyo ama diğer yerleri sanki vajinam şişmiş gibi. şişlik geliyo. ucuna değmiyo ama.duvar kısmında şişlik var.
Canım benimki bellide ne oluyor alamıyorumkihoşbuldum kızlarr
gülüm inş. sıra sende bidenem ağlama tamam mı
ya şu parmak olayınıben pek bilmiyom tatlım bu konuda yardımcı olamıcam
eflalcim gerçekten fazla bişey alamaya gerek kalmıyor hediyelerden ama görünce dayanamıyor insan
benimkinin cinsiyeti belli olsa bende alcam da
cnmm parmak ucunamı gelmicek değmicek bişi. parmağım sonu boşlukda ama parmağın alkısımlarına dediğim gibi vajna duvarında şişlikk var o değiyo. nebilim cnm ya belirtilere takılmamak lazım ya size yazıyom ama normal yaşantımda takmıyom düşünmüyom bile.hareket ettikce gönüslerin acısı kolum değdikce acıyo bitek o beni rahatsız ediyo.
Canım yatarakdı sanırım çöemlerekde olur sertlik gelmiycek yumuşaklık olması normal benimde yumuşacıktı içi:)) inşaallah hamilesindir gül belirtin çok benim bir göğüslerim çok şişip acımıştı birde yerleşme lekesi gelmişti onun dışında belirti varsada bilmiyorum çünkü o ay düşünmemiştim..Ya bir test yapsana ben şimdiye yapmıştım hiç bekliyemem yani:))
cnmm parmak ucunamı gelmicek değmicek bişi. Parmağım sonu boşlukda ama parmağın alkısımlarına dediğim gibi vajna duvarında şişlikk var o değiyo. Nebilim cnm ya belirtilere takılmamak lazım ya size yazıyom ama normal yaşantımda takmıyom düşünmüyom bile.hareket ettikce gönüslerin acısı kolum değdikce acıyo bitek o beni rahatsız ediyo.
Hayırlısı artık beklicem baya geçen aydan idmanlıyım 20 gün geçsin beklicem.
Ebrarımmm inşallah cnmm nasılsın buarad
cnmm parmak ucunamı gelmicek değmicek bişi. parmağım sonu boşlukda ama parmağın alkısımlarına dediğim gibi vajna duvarında şişlikk var o değiyo. nebilim cnm ya belirtilere takılmamak lazım ya size yazıyom ama normal yaşantımda takmıyom düşünmüyom bile.hareket ettikce gönüslerin acısı kolum değdikce acıyo bitek o beni rahatsız ediyo.
hayırlısı artık beklicem baya geçen aydan idmanlıyım 20 gün geçsin beklicem.
ebrarımmm inşallah cnmm nasılsın buarad
:96:
Canım benimki bellide ne oluyor alamıyorumki(
Günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dün yoğunluktan hiç gelemediydim şimdi de 10-15 dakka takılabilcem yoklama yapıyorum bakem kimler varmış?
1. zkol
2. ebrar63
3. kepekliekmek+
4. GÜL78
5. cakire
ve diğer karılar heppiciğinize selamlar olsun:) Beni özledinizmi kız:) Varmı kimsede bi gelişme? Gül ne alemdesin sen? Melisax da beklenmeyen güne yaklaşmıştı 2 çizgiyi gören var mı? Allah kırmızılardan korusun hepimizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?