Amin zeyenepcim darısı tez vakitte başınıza çifter çifter inşaallah istiyorsanız tabi:))
ayy zeyneeeeep bi alemsin haaa o gun dedık sana unutacaksın soylemeyı dıye..sonrada nasıl anlamıs dıor.. pek alemsın valla.
Günaydın rodinia hoşgeldin.
hoşbulduk canım.. egzersizler güzel bir paylaşım olmuş
Evet canım başlamam lazım artık sizde kaydedin bir yere bend eçok yazı var böyle evlendiğim günden beri indiriyorum netten:))
rodinia hoşgeldin canım
eflalcim saol tatlım paylaşımın için:81::81:
slm canlarım yemeğimide koydum ocağa eşimi yollayana kadar geldimmm,anam adamda bugün çıkmak bilmedi evde aksi gibi 8de çıkan adam bu saatte çıktı onuda telefon ettiler gelmiyomusunuz bugün diyede öyle çıktı,allah halla sanki hissetti adam,kızlar sabahın 3ünden beri ayaktayım,kalktım dolandım nette takıldım tv izledim derken baktım saat 5,kalkıp yaptım testimi ama öncesinde hep allahıma allahım testin sonucu hakkımda hayırlı olanı göstersin yarabbim dedim,veee baktımki daha damlayı damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktı,ve iananın o testi yaparken ses çıkmasın diye çeşmeyi açtım parmak uçlarında yürüdüm evin içinde ses çıkmasın diye sanki ses çıkıyomuş gibi panikledim,ve çok şükür sonucu görünce kalkıp ağlayarak abdesimi alıp namazımı kıldım,kuranımı okudum ilk allahımla paylaştım mutluluğumu ,çok şükredip teşekkür ettim allahıma,sonra bi ara eşime gidiym söyliyim dedimmm ama içimden gelmedi nedense,şuan kimselere söylemedim kızlar sizler hariç...ve benim dertlerimi sıkıntılarımı kaygılarımı paylaşıp dertlerimi dinlediğiniz siz dostlarım sizlere çok çok ama çooook teşekkür ediyorum nolur hakkınızı helal edin,hepinizden allah razı olsun,ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma namazımda bol bol ağlayarak dua ettim şuan bile tutamıyorum kendimi...
bende senin gibiydim ama şimdi içimden gelmiyor ilgilenmek boşverdim artık...
slm canlarım yemeğimide koydum ocağa eşimi yollayana kadar geldimmm,anam adamda bugün çıkmak bilmedi evde aksi gibi 8de çıkan adam bu saatte çıktı onuda telefon ettiler gelmiyomusunuz bugün diyede öyle çıktı,allah halla sanki hissetti adam,kızlar sabahın 3ünden beri ayaktayım,kalktım dolandım nette takıldım tv izledim derken baktım saat 5,kalkıp yaptım testimi ama öncesinde hep allahıma allahım testin sonucu hakkımda hayırlı olanı göstersin yarabbim dedim,veee baktımki daha damlayı damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktı,ve iananın o testi yaparken ses çıkmasın diye çeşmeyi açtım parmak uçlarında yürüdüm evin içinde ses çıkmasın diye sanki ses çıkıyomuş gibi panikledim,ve çok şükür sonucu görünce kalkıp ağlayarak abdesimi alıp namazımı kıldım,kuranımı okudum ilk allahımla paylaştım mutluluğumu ,çok şükredip teşekkür ettim allahıma,sonra bi ara eşime gidiym söyliyim dedimmm ama içimden gelmedi nedense,şuan kimselere söylemedim kızlar sizler hariç...ve benim dertlerimi sıkıntılarımı kaygılarımı paylaşıp dertlerimi dinlediğiniz siz dostlarım sizlere çok çok ama çooook teşekkür ediyorum nolur hakkınızı helal edin,hepinizden allah razı olsun,ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma namazımda bol bol ağlayarak dua ettim şuan bile tutamıyorum kendimi...
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemen kan versene ne kadarlıkmış eşine ne zaman söyliyceksin ay merak ettim.slm canlarım yemeğimide koydum ocağa eşimi yollayana kadar geldimmm,anam adamda bugün çıkmak bilmedi evde aksi gibi 8de çıkan adam bu saatte çıktı onuda telefon ettiler gelmiyomusunuz bugün diyede öyle çıktı,allah halla sanki hissetti adam,kızlar sabahın 3ünden beri ayaktayım,kalktım dolandım nette takıldım tv izledim derken baktım saat 5,kalkıp yaptım testimi ama öncesinde hep allahıma allahım testin sonucu hakkımda hayırlı olanı göstersin yarabbim dedim,veee baktımki daha damlayı damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktı,ve iananın o testi yaparken ses çıkmasın diye çeşmeyi açtım parmak uçlarında yürüdüm evin içinde ses çıkmasın diye sanki ses çıkıyomuş gibi panikledim,ve çok şükür sonucu görünce kalkıp ağlayarak abdesimi alıp namazımı kıldım,kuranımı okudum ilk allahımla paylaştım mutluluğumu ,çok şükredip teşekkür ettim allahıma,sonra bi ara eşime gidiym söyliyim dedimmm ama içimden gelmedi nedense,şuan kimselere söylemedim kızlar sizler hariç...ve benim dertlerimi sıkıntılarımı kaygılarımı paylaşıp dertlerimi dinlediğiniz siz dostlarım sizlere çok çok ama çooook teşekkür ediyorum nolur hakkınızı helal edin,hepinizden allah razı olsun,ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma namazımda bol bol ağlayarak dua ettim şuan bile tutamıyorum kendimi...
Aa olur mu öyle şey canım umutsuzluk yok sen hamile kalabiliyorsun şimdiden oku ki bilmemiz gereken öyle çok şey var, rüyamda doğmuştu oğlum ay nasıl bakacağımı bilemiyordum sabahaca uğraştım uyandım tekrar rüyaya devam:)) nasıl sinirlerim bozuldu kendimi çok cahil hissettim.
Aa olur mu öyle şey canım umutsuzluk yok sen hamile kalabiliyorsun şimdiden oku ki bilmemiz gereken öyle çok şey var, rüyamda doğmuştu oğlum ay nasıl bakacağımı bilemiyordum sabahaca uğraştım uyandım tekrar rüyaya devam:)) nasıl sinirlerim bozuldu kendimi çok cahil hissettim.
umutsuzluk değilde tekrar aynı şeyleri yaşamak korkutuyor. Biz hiç korunmadık. şuan antibiotik kullanıyorum.. ve hala korunmuyoruz.. Bugün kırk gün oldu düşük yapalı.. umarım allahım biran önce banada sizlerin yaşadıklarını yaşatır ama dediğim gibi korkmuyor değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?