Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hemen randevu almam lazım medıcana da 2 doktora gittim haldun isimli doktor kistimi bilemedi selman beyise tüp bebek doktoru çıktı ben genel bir muayene olmak istiyorum ama beylikdüzünde bir tane bile düzgün doktor bulamadım

ACİLL... lütfen bana beylikdüzünde iyi bir kadın doğum doktoru söylermisiniz

slm tatlım beylikdüzünde de ğilde avcılarda doktor söyleyebilirim avcılar medicana da onur başeğmez benimde doktorum gerçekten iyi bir doktordur ne için gideceksin sen

Amanın güya hemen dönecektim ömür biter iş bitmesss yeni yemek yedim valla delimiyim neyimmmmm
dscopurcum arkadaş çıkmış sanırım.Benim de kendime doktor seçmem çok önemli dimi doktorla olan iletişim sizler daha ii bilirsiniz

evet tatlım seninde iyi bi doktor bulman gerek kendine sen nerde oturuyordun

Bursadayım ben canım,bu aralar doğum yapan çok arkadaş var bi araştırayım bakayım.İnsan işin içine girince ne kadar çok kişinin dertli olduğunu anlıyor.Ne kadar çok bebek için uğraşan insan var şaşırdım kaldım

öyle tatlım bazılarımız ilk denemede tutturuyoruz bazılarımızın bebişleri nazlı uğraştırıyor allahım hayırlısını versin yeter sen iyice bi araştır

anam kız o kimdi maşşallah bi günde iki güzel haber allahım devamını getire

ay ya çok sevindim fundaya allahım ya allah yüzüne baktı sonunda darısı tüm isteyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…