Canım böyle bişeyde eşitlik olur mu kadınınkide erkeğinkide iğrenç büyük günah bunu bilseler sen topluma bakma Allah katında kadında erkekde zina yapınca aynı bunu anlatsınlar insanlara.iste adi kadin programiya. birde zaten kadin aldatinca herkes tarafindan daha kötü görülüyor bence hemen o---spu oluyo adi. ondan belki kadin biraz aklamaya calisiyor. erkekler yapinca (ben cok kadindan duydum) hic lafi bile edilmiyor bence yani bu konular biraz esitlensin diye müge öyle yapiyor.
canm niye hayal diyosun seninde çocukların olacak isteyen herkesinde bize düşen görev onlara en güzel terbiyeyi vermek hep iyiyi öğretmek hayırlı evlatlar yetiştirmek..yazık o kadınında ailesi var babası canlı yayında bayıldı yaşlı amca çok üzücü..herşeyden önce hayırlı evlatlarımız olsun diye dua atmeli benceee
Canım böyle bişeyde eşitlik olur mu kadınınkide erkeğinkide iğrenç büyük günah bunu bilseler sen topluma bakma Allah katında kadında erkekde zina yapınca aynı bunu anlatsınlar insanlara.
Kızlar ben klakıyım artık ezan okundu çoktan sonra vaktim olursa gelirim yine hoşçakalın.
bir sene önce doktora gittim çocuk istiyoruz dedim bir çok test yaptırdı.
demir ve çinko eksikliği var dedi. yumurtlarada herhangi bir şey gözükmüyor dedi.
zaten adetimde düzenli fakat ne zaman çocugu kafaya takmaya başladım ozaman iki ve ya üç gün geçmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?