Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım böyle bişeyde eşitlik olur mu kadınınkide erkeğinkide iğrenç büyük günah bunu bilseler sen topluma bakma Allah katında kadında erkekde zina yapınca aynı bunu anlatsınlar insanlara.

cok haklisin. Allahim herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin

Bende kaldıramam sumru zaten affetmem ayrılırım.

Kızlar ben klakıyım artık ezan okundu çoktan sonra vaktim olursa gelirim yine hoşçakalın.

Canım böyle bişeyde eşitlik olur mu kadınınkide erkeğinkide iğrenç büyük günah bunu bilseler sen topluma bakma Allah katında kadında erkekde zina yapınca aynı bunu anlatsınlar insanlara.

canim haklisin dogrusun ama öyle degil mi yani kadin yapinca mühür basiliyo hemen ama erkek yapinca bazen görmezlikten bile glinebiliyo. bende anlamiyorum bencede cok igrenc. hatta esimde aklima geldikce antaliyorum bunun günahini falan. esinle bile beraber olurken baskasini düsünmek zinaymis. baskasina kötü gözle bakmak bile zina oluyormus. nikah bile düsüyormus heralde

Ay buna bende katılıyorum sumru herşey yi afederim ama aldatmayi kaldıramam allahtan benden önce eşimin hiç kız arkadaşı olmamış yani o yönden şanslıyım hatta adam bana yaklaşmaya bile korkuyordu çekiniyordu bende adama çok çektirdim yazık ya

Son düzenleme:
bende çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın ev işi yapmam lazımm.. esraa güzel haberlerini bekliyorum canmm hoşçakalın:79::80::79::80::79::80::79::80::79::80::79::80:

merhaba,
ben siteyi uzun zaman dır takip ediyordum. bugüne kısmetmiş üye olmak.
sitede bulunan annelerin veya anne adaylarının tecrübelerine ihtiyacım var.
ben 1,5 senelik evliyim ve ilk günden beri korunmuyoruz fakat herhangi bir şey yok.
daha önce çok yoğun çalışıyordum eşimi görmüyordum bile ayda belki 5 belki 2 kere ilişkiye giriyorduk.
bu durum hamile kalamamak için bir neden midir?

Öncelikle hoşgeldin sanmıyorum sonuçta tek ilişki ile bile hamile kalan onca insan var bence sen bir dr a görün ve yumurtlama takibi test filan derken olur inşallah

bir sene önce doktora gittim çocuk istiyoruz dedim bir çok test yaptırdı.
demir ve çinko eksikliği var dedi. yumurtlarada herhangi bir şey gözükmüyor dedi.
zaten adetimde düzenli fakat ne zaman çocugu kafaya takmaya başladım ozaman iki ve ya üç gün geçmeye başladı.

hosgeldin canim. kendini strese sokma, stresten adet düzensizligi oluyo. esranin dedigi gibi tek iliskiden bile hamile kalinabiliyo ama iste dogru zaman itutturmak lazim. bizde son 6 ay korunmadik ama ama zamaninda iliskiye girmedik yani ben bilincli yaptim bunu ama esimin haberi yok ozaman daha erken diye düsünüyordum. kilom normal ama hamile kaldigim ay biraz kilo vermistim, birde yedigime ictigime dikkat ettim birde zamani hesapladim netten. nerdeyse o hafta hergün iliskiye girdik ve tuttu. zamani önemli canim

demir eksikligi hamilelikten dolayi bendede cikti. simdi hergün hap aliyorum. o demir hapiyla folik asiti hamile kalmadan öncede kullanmak cok iyimis. yani folik asit hücrelerin gelismesi icin iyi gelirmis. hamile kalmayi düsünenler öncedende alabilir. hamilelikte zaten mecbur aliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…