kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım izlerken tüylerim diken diken oluyo başıma ağrılar girdi nasıl vicdasızlıktır bu..adam da dedeğin gibi çooook saf duruyo yaaa kadın bence seytanın alt bacağı..evli kadın 3 çocuk annesi utanmıyo kadına hiç üzülmüyorum ama olan çocuğa oldu yavrucuuuk neler çekti nasıl öldü kim bilirr..canlı canlı dereye atmışşş ölen öldü geride 2 tane daha kız çocuğu varmışş onların suçu neeeAy zuhal bugün bende baktım olan çocuklara oluyor neye kızıyorum varya izlerken kadının kocasına yükleniyorlarya kadın kırmış fındıkları ona kimsenin bişey dediği yok abileride çıkmış öyle utanmadan konuşuyorlar şimdide yeğenlerine sahip çıkmıyorlar günah keçisi kocası oldu kadının çok komik namussuzluk yapan övülür oldu su testisi su yolunda kırılır böyle olan mininicik bebeğe oldu birde karnındakine(
Yok canım ama inşallah gerek kalmazda kalırsada bilgim olsun dedim ondan yani
kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım izlerken tüylerim diken diken oluyo başıma ağrılar girdi nasıl vicdasızlıktır bu..adam da dedeğin gibi çooook saf duruyo yaaa kadın bence seytanın alt bacağı..evli kadın 3 çocuk annesi utanmıyo kadına hiç üzülmüyorum ama olan çocuğa oldu yavrucuuuk neler çekti nasıl öldü kim bilirr..canlı canlı dereye atmışşş ölen öldü geride 2 tane daha kız çocuğu varmışş onların suçu neee
nolmus kiiiz? merak ettim simdi
Aynen katılıyorum size kızlar eşim bana o programı yasakladı o olmadığı zaman izliyorum bugün evde olduğu için izleyemedim ama yarın izlerim
Evet zuhalcim belki hislerinde yanilman ve bu ay hamileyimdir
bana da izleme onları diyo ama evde olmadığı için izliyorum çok üzülüyorum yaa amaaan ne güzler yaşıyoruzz..canm müge anlı bi haber daha okudu o da çoook iğrençti..adamın 3 kişiye boru varmış ve ödeyememiş komşnun kızını getireyim demiş 16 yaşında kız tecavüz etmişler hemde 750 milyon içinn
kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım izlerken tüylerim diken diken oluyo başıma ağrılar girdi nasıl vicdasızlıktır bu..adam da dedeğin gibi çooook saf duruyo yaaa kadın bence seytanın alt bacağı..evli kadın 3 çocuk annesi utanmıyo kadına hiç üzülmüyorum ama olan çocuğa oldu yavrucuuuk neler çekti nasıl öldü kim bilirr..canlı canlı dereye atmışşş ölen öldü geride 2 tane daha kız çocuğu varmışş onların suçu neee
Neler var neler zaman çok kötü biz birde bu dünyaya çocuk getirmeye çalışıyoruz en azından biz düzgün çocuklar yetiştirirsek belki dünyayı daha iyi zamanlara götürebiliriz belki bir hayel ama ışte...
Ya sorma nerdeyse mesaj göndericem ya haltı yiyen kadın adama yükleniyorlar ki kadın daha önce çocukları bırakıp gitmiş kocası bunu geri kabul etmiş bu yüzden adamı ailesi reddetmiş kadının abileride abiyiz diye çıkmış oraya kocası seme belli boş boş bakıyor adamın aklında var bişey bence ama bu kadar niye yükleniyorlar anlamıyorum bazen mügeye kızıyorum ya kadın aldatıyor erkek yapsa nasıl kızıyor kadın yapınca yok şöyle yok böyle diye aklamaay çalışıyor aldatmanın namusszuzluğun kadını erkeğimi var dinimizde ikiside günah işliyor utanmasalar ne olmuş diycekler ya zor tutuyorum kendimi gerçekten atacam mesaj yazacam hepsini dengesizlere.
Neler var neler zaman çok kötü biz birde bu dünyaya çocuk getirmeye çalışıyoruz en azından biz düzgün çocuklar yetiştirirsek belki dünyayı daha iyi zamanlara götürebiliriz belki bir hayel ama ışte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?