Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım izlerken tüylerim diken diken oluyo başıma ağrılar girdi nasıl vicdasızlıktır bu..adam da dedeğin gibi çooook saf duruyo yaaa kadın bence seytanın alt bacağı..evli kadın 3 çocuk annesi utanmıyo kadına hiç üzülmüyorum ama olan çocuğa oldu yavrucuuuk neler çekti nasıl öldü kim bilirr..canlı canlı dereye atmışşş ölen öldü geride 2 tane daha kız çocuğu varmışş onların suçu neee

Eflalcim gördüm de sitem ettikten sonra senin yazdığını gördüm yani geç gördüm ondan dolayı sen kendi üzerine alma

ay kizlar benim cumartesi basparmagimin yanlari acayip böyle tatali tatli kasindi, iki gündürde yüzük parmadim öyle kasiniyor neden acaba yani birinizde var mi öyle birsey?

Yok canım ama inşallah gerek kalmazda kalırsada bilgim olsun dedim ondan yani

esracccım inşallah gerek kalmaz zor bişi ben ameliyat geçirdim ya ameliyattan sonra tüplerde sorun olabiliyomuş onun için çektirdim ben yoksa daha erkendi beniç için..

nolmus kiiiz? merak ettim simdi

Aynen katılıyorum size kızlar eşim bana o programı yasakladı o olmadığı zaman izliyorum bugün evde olduğu için izleyemedim ama yarın izlerim

Aynen katılıyorum size kızlar eşim bana o programı yasakladı o olmadığı zaman izliyorum bugün evde olduğu için izleyemedim ama yarın izlerim

bana da izleme onları diyo ama evde olmadığı için izliyorum çok üzülüyorum yaa amaaan ne güzler yaşıyoruzz..canm müge anlı bi haber daha okudu o da çoook iğrençti..adamın 3 kişiye boru varmış ve ödeyememiş komşnun kızını getireyim demiş 16 yaşında kız tecavüz etmişler hemde 750 milyon içinn

allahım ya valla ne günlerde yaşıyoruzzzz ALLAH böyle insanları bildigi gibi yapsın daha başka şeyler derdim ama işte burda yazamıyom anladınız siz onu............

varya böyle igrenc suclar isliyen adamlari bence sadece ceza evine atmamali, önce seylerini kesip öyle atmali. kaynatam cezaevinde calisiyor gardiyan. diyo dövüyorlar icerde hirsizlari, öyle irzcilari falan diye ama bence yetmez. sürünsünler hayvanlar. ne igrencler yaaaa. ben evlendigimden beri öyle seyleri dahada igrenc buluyorum dahada tiksiniyorum nedense.

kizlar bu arada aklima geldide, cezaevlerinde gercekten cok kötü seyler oluyormus ya. genc biri düsünce, birazda saf olsun onu kullaniyorlarmis digerleri. yani erkekler. iste igrencler akillari fikirleri seylerinde

Ya sorma nerdeyse mesaj göndericem ya haltı yiyen kadın adama yükleniyorlar ki kadın daha önce çocukları bırakıp gitmiş kocası bunu geri kabul etmiş bu yüzden adamı ailesi reddetmiş kadının abileride abiyiz diye çıkmış oraya kocası seme belli boş boş bakıyor adamın aklında var bişey bence ama bu kadar niye yükleniyorlar anlamıyorum bazen mügeye kızıyorum ya kadın aldatıyor erkek yapsa nasıl kızıyor kadın yapınca yok şöyle yok böyle diye aklamaay çalışıyor aldatmanın namusszuzluğun kadını erkeğimi var dinimizde ikiside günah işliyor utanmasalar ne olmuş diycekler ya zor tutuyorum kendimi gerçekten atacam mesaj yazacam hepsini dengesizlere.

Neler var neler zaman çok kötü biz birde bu dünyaya çocuk getirmeye çalışıyoruz en azından biz düzgün çocuklar yetiştirirsek belki dünyayı daha iyi zamanlara götürebiliriz belki bir hayel ama ışte...

Sumru idam kalkamasaydı ne kimse kimseyi öldüürdü ne de tecavüz ederdi adam birini öldürüyor en az 12 yıl yiyip çıkyor var mı böyle bişey öldürseler böyle olur mu ama yok bizim ülkemize yasak amerika göz göre yapıyor idamı o ilerici biz gericiyiz.

Hayal değil canım herkes çocuğunu güzel yetiştirse tamam bazıları ne verirsen ver almıyor öyleleride suç işliyor zaten onları asmak lazım benca ama biz yetiştirmeliyiz kesinlikle nesil bozuldu Allah korkusu olmayan herşeyi yapar ben bunu bilir bunu söylerim ahiretten korkusu olan yapar mı böyle vahşeti.

iste adi kadin programiya. birde zaten kadin aldatinca herkes tarafindan daha kötü görülüyor bence hemen o---spu oluyo adi. ondan belki kadin biraz aklamaya calisiyor. erkekler yapinca (ben cok kadindan duydum) hic lafi bile edilmiyor bence yani bu konular biraz esitlensin diye müge öyle yapiyor.

canm niye hayal diyosun seninde çocukların olacak isteyen herkesinde bize düşen görev onlara en güzel terbiyeyi vermek hep iyiyi öğretmek hayırlı evlatlar yetiştirmek..yazık o kadınında ailesi var babası canlı yayında bayıldı yaşlı amca çok üzücü..herşeyden önce hayırlı evlatlarımız olsun diye dua atmeli benceee

Allahim herkese hayirli evlat versin, herkesi colugunu cocugunu korusun. Büyüklerin bile kaldiramiyacagi seyler cocuklarin basina gelince ben diyecek kelime bulamiyorum cok üzülüyorum agliyorum hemen. aklimdanda cikmiyo bi süre o yüzden bakmiyorum öyle programlara.

ya galiba benim kesinlikle kaldiramicagim sey esimin beni aldatmasi olurdu. simdi bile eskiden baskalariyla ciktigini düsündükce sacma ama kiziyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…