Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

dünürüm geldimmmmmmmmm dışarda idim ayyyyy amma kaynatmışsınız 2 dk. da he atlayın kocaların üstüne sonra nüfüs patlamasıııı inş.

dünürüm geldimmmmmmmmm dışarda idim ayyyyy amma kaynatmışsınız 2 dk. da he atlayın kocaların üstüne sonra nüfüs patlamasıııı inş.

hoşgeldin dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmm he ya kaynattık zeynep burda anacım kaynatmamak elde değilki

Selamlar ben geliverdim gali.

gel tatlım sende katıl neden uzakta kalıyosun daha demirbaşlarda eksiğimiz var onlarda olsa gör sen şamatayı

Kızım denemediğim şey kalmadı ben ateşli Feriştah yenge o da edeleliş erkekim mikremin:)
Anam okusa karı azmış diyecek valla:)

zati zeynepte olmasa halimiz kötü olacakkkkkkk gene çene düştüüüüü dimi

aha geldi benim demirbaşım kız nasılsın ya görüşemiyoz kepeklim çokmu yoğunsun
ben demiyom valla o zeynep karısı diyoo

aaaaa kuru iftira ben hiç karı dermiyim yaaa Uyus şey ispitçi şişko şişko şişkoooooooooooooooooooo
koca göbişli60:

kız okusun işte daha ne odaaaa ..................... hadi bi geliver gari der adam süslen miş püslenmiş seni bekliyo ay düşünseneeee

kızlar ben kaçıyorum kızımı okuldan almam lazım sile sohbet etmek çok güzel ama yapmayı becerdiğim tek çocumuda okulda bırakamam en kısa zamanda görüşmek üzere öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…