Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar ben kaçıyorum kızımı okuldan almam lazım sile sohbet etmek çok güzel ama yapmayı becerdiğim tek çocumuda okulda bırakamam en kısa zamanda görüşmek üzere öptüm hepinizi

görüşürüz tatlım iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr

kız okusun işte daha ne odaaaa ..................... hadi bi geliver gari der adam süslen miş püslenmiş seni bekliyo ay düşünseneeee

iiiigh afr valla fantezilerime sokamıyorum o halini kapının dışında kalıyo hep:)

Yettim didem mevzu derin hemen müdahale ediyorum kız zeynep sende adamı kuluçka makinesi gibi görüyon adam istemez tabi kötü emellerine alet ediyon adamı benim şimdi canım hiç istemiyor amamen azından haftada bir yapmaya çalışıyorum yoksam adam kaçar elimden:92:

kııııııııııızzzz bende gülllll diye dedimmmmm aman valla bende de hiç öyle şey yok ya

kızlar ben kaçıyorum kızımı okuldan almam lazım sile sohbet etmek çok güzel ama yapmayı becerdiğim tek çocumuda okulda bırakamam en kısa zamanda görüşmek üzere öptüm hepinizi

Karıya bak hem azmadım diyo ama bize don sallıyo:)

ay kız sen iyiyimişin yaaa ben 3 kez yaptım daha arada canım istiyo adamcağızı heveslendiriyom sonra vazgeçtim istemiyorum diyorum
mevzu çok derin yavvv sorma bacımmm

hahhaha ::
yapmayı becerdiğim tek çocumuda okulda bırakamam demiş yaaa çoook güldüm valla:)

kız zeyno sen demesen bende fark etmedim donuuuuuuuuu allah iyiligini vere

Hoşgeldin bacım:) hahhaha görüyom ama o beni kuluçka gibi görmüyo:)

ay kız sen iyiyimişin yaaa ben 3 kez yaptım daha arada canım istiyo adamcağızı heveslendiriyom sonra vazgeçtim istemiyorum diyorum
mevzu çok derin yavvv sorma bacımmm

Canım kızı olacaklar kızgın olur derler ben hiç istemiyorum adamı göz kırpsam üstüme atlar sabah benimki zor kalkar bak akşam sana sürprizim var deyince gözünü açıyor.

Hoşgeldin bacım:) hahhaha görüyom ama o beni kuluçka gibi görmüyo:)

Yavrum giy seksi geceliklerini adamada de aman boşver çocuğu ben seni istiyorum adam kendini kullanılmış hissediyordur belki bak benim oğlanın hoşuna gitti mevzu hopluyor içimde sıpa

allah seni eflalllll süprizzzz ha adam her gün agzının içine bakıyordur ne zaman diyecek diye

Canım kızı olacaklar kızgın olur derler ben hiç istemiyorum adamı göz kırpsam üstüme atlar sabah benimki zor kalkar bak akşam sana sürprizim var deyince gözünü açıyor.

benimki istemiyo hiç korkuyomuş kızına bişey olur dşye rahatım yani arada ben azdırıyom adamı ama öylece kalıyo garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…