zati zeynepte olmasa halimiz kötü olacakkkkkkk gene çene düştüüüüü dimi
kızlar ben kaçıyorum kızımı okuldan almam lazım sile sohbet etmek çok güzel ama yapmayı becerdiğim tek çocumuda okulda bırakamam en kısa zamanda görüşmek üzere öptüm hepinizi
hoşgeldin dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmm he ya kaynattık zeynep burda anacım kaynatmamak elde değilki
kız okusun işte daha ne odaaaa ..................... hadi bi geliver gari der adam süslen miş püslenmiş seni bekliyo ay düşünseneeee
kızlar ben kaçıyorum kızımı okuldan almam lazım sile sohbet etmek çok güzel ama yapmayı becerdiğim tek çocumuda okulda bırakamam en kısa zamanda görüşmek üzere öptüm hepinizi
Yettim didem mevzu derin hemen müdahale ediyorum kız zeynep sende adamı kuluçka makinesi gibi görüyon adam istemez tabi kötü emellerine alet ediyon adamıbenim şimdi canım hiç istemiyor amamen azından haftada bir yapmaya çalışıyorum yoksam adam kaçar elimden:92:
Karıya bak hem azmadım diyo ama bize don sallıyo:)
Yettim didem mevzu derin hemen müdahale ediyorum kız zeynep sende adamı kuluçka makinesi gibi görüyon adam istemez tabi kötü emellerine alet ediyon adamıbenim şimdi canım hiç istemiyor amamen azından haftada bir yapmaya çalışıyorum yoksam adam kaçar elimden:92:
ay kız sen iyiyimişin yaaa ben 3 kez yaptım daha arada canım istiyo adamcağızı heveslendiriyom sonra vazgeçtim istemiyorum diyorum
mevzu çok derin yavvv sorma bacımmm
Hoşgeldin bacım:) hahhaha görüyom ama o beni kuluçka gibi görmüyo:)
Canım kızı olacaklar kızgın olur derler ben hiç istemiyorum adamı göz kırpsam üstüme atlar sabah benimki zor kalkar bak akşam sana sürprizim var deyince gözünü açıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?