Yavrum giy seksi geceliklerini adamada de aman boşver çocuğu ben seni istiyorum adam kendini kullanılmış hissediyordur belki bak benim oğlanın hoşuna gitti mevzu hopluyor içimde sıpa
Yavrum giy seksi geceliklerini adamada de aman boşver çocuğu ben seni istiyorum adam kendini kullanılmış hissediyordur belki bak benim oğlanın hoşuna gitti mevzu hopluyor içimde sıpa
allah seni eflalllll süprizzzz ha adam her gün agzının içine bakıyordur ne zaman diyecek diye
Öyle kız yazık ama bende istemiyorum böyle olmak ama akşamları halim olmuyor oda sağolsun ısrar etmez halimi bilir aşkım benim
benimki istemiyo hiç korkuyomuş kızına bişey olur dşye rahatım yani arada ben azdırıyom adamı ama öylece kalıyo garibim
kız desene senin oğlan şimdidennn babası gibi haaaa
Ay benimkide korkuyorda işi bittikten sonraBen dedim ona bişey olacak olsa ben dokundurturmuyum onun kesesi var içindeg üvende susuyor o zaman.
Aynen öyle zaten diyo ki sen çocuk olduktan sonra daha yatmazsın benle diye psikolojisini bozdum kız koçişimi yazık adama:)
bugün çok aşıksın kocişine bakıyomda allah başınızı bozmasın tatlım
Aynen öyle zaten diyo ki sen çocuk olduktan sonra daha yatmazsın benle diye psikolojisini bozdum kız koçişimi yazık adama:)
ay yok bacım benimki rahatsız oluyormuş benimde canıma com com rahatım yani
Ay iyi olsun ne güzel kız şimdi ben istesem benimki öyle dese ben daha çok üstelerim :86:
yazık kız adama cadaloz karııııııııııııııııııııı sperm makinasımı o
dün akşam bizimkide yanaşıyo ışıgı falan kapattı hayırdır dedimmmm hiçç diyo dedim hadi göynü olsun ama ben hiç istemedimmm işte acım ona hadi dedim sen mutlu ol
Adam açık açık demiş sana delü cinsellik şakaya gelmez bu erkek milleti Allah korusun bu sebepten takıyor boynuzu kızıyorum sana :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?