Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yavrum giy seksi geceliklerini adamada de aman boşver çocuğu ben seni istiyorum adam kendini kullanılmış hissediyordur belki bak benim oğlanın hoşuna gitti mevzu hopluyor içimde sıpa

kız desene senin oğlan şimdidennn babası gibi haaaa

allah seni eflalllll süprizzzz ha adam her gün agzının içine bakıyordur ne zaman diyecek diye

Öyle kız yazık ama bende istemiyorum böyle olmak ama akşamları halim olmuyor oda sağolsun ısrar etmez halimi bilir aşkım benim

benimki istemiyo hiç korkuyomuş kızına bişey olur dşye rahatım yani arada ben azdırıyom adamı ama öylece kalıyo garibim

Ay benimkide korkuyorda işi bittikten sonra Ben dedim ona bişey olacak olsa ben dokundurturmuyum onun kesesi var içindeg üvende susuyor o zaman.

Yavrum giy seksi geceliklerini adamada de aman boşver çocuğu ben seni istiyorum adam kendini kullanılmış hissediyordur belki bak benim oğlanın hoşuna gitti mevzu hopluyor içimde sıpa

Aynen öyle zaten diyo ki sen çocuk olduktan sonra daha yatmazsın benle diye psikolojisini bozdum kız koçişimi yazık adama:)

kız desene senin oğlan şimdidennn babası gibi haaaa

Ay ahlakı benzesin babasına benden önce kimse olmadı kocam için ilkim yani oğlumunda ilk karııs olur inşaallah

bugün çok aşıksın kocişine bakıyomda allah başınızı bozmasın tatlım

Yok kız sabah iyi başladıkta gider ayak sinir etti beni aman boşver takılıyorum size havamı buluyorum

Aynen öyle zaten diyo ki sen çocuk olduktan sonra daha yatmazsın benle diye psikolojisini bozdum kız koçişimi yazık adama:)

Adam açık açık demiş sana delü cinsellik şakaya gelmez bu erkek milleti Allah korusun bu sebepten takıyor boynuzu kızıyorum sana :95:

ay ya sabahtır başım az az ağrıyodu şimdi şideetlendi belliydi böyle olacağım lodos esiyo yine

dün akşam bizimkide yanaşıyo ışıgı falan kapattı hayırdır dedimmmm hiçç diyo dedim hadi göynü olsun ama ben hiç istemedimmm işte acım ona hadi dedim sen mutlu ol

dün akşam bizimkide yanaşıyo ışıgı falan kapattı hayırdır dedimmmm hiçç diyo dedim hadi göynü olsun ama ben hiç istemedimmm işte acım ona hadi dedim sen mutlu ol

allahım ya acıdığın içinmi yaptın hadi hadi yeme şimdi bizi allahım yanlışlıkla kocalar okusa şunları abooooooooooooooooooooo

Adam açık açık demiş sana delü cinsellik şakaya gelmez bu erkek milleti Allah korusun bu sebepten takıyor boynuzu kızıyorum sana :95:

Yok kız bak ben anlatayım size durumu ben zamanında herife vermedim pek:) Şimdi al diyom da zamanında içine yer etmiş gene vaz geçeriim diye almıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…