adet olucam gibi belirtilerim vardı ama olmadım 2 gün oldu ama tık yok ama çok halsizim,çok uyuyorum adet belirtilerinin yanında...
adet olucam gibi belirtilerim vardı ama olmadım 2 gün oldu ama tık yok ama çok halsizim,çok uyuyorum adet belirtilerinin yanında...
selm aysena nasılsın uzun süredir yoktun ikiz bebklerin vardı dimi yanlış mı hatırlıyorum yoksa
çok şükür bende iyiyim canım nelerdesin uzun sredir hamilelik nasıl gidio cinsiyetler belli mi? isimleri belli mi?mrb canım evet ikiz bebeklerim vARDI.doğru hatırlıyosun canım.iyi yim diyelim iyi olalım .sen nasılsın
merhaba kızlar ben bu topikten değilim ama sizlere bişiy saracam ya benim 3 günüm geçti ama idrarda negatif erken gebelik testi değil bendeki ama geç olandan.acaba çıkmayabilirmi geç döllenme olabilirmi ki acaba*****anızda öyle olan varmı çok merak ediyorum
evet benim hep düzenlidir yani bide başım hep ağrıyo ve midem bulanıyo gibi heyecan yaptım ondan gecikmiştir belkide canım demicanımm hoş geldin geç döllemnme diye bişi var ama ben yaşamadım yaşayan tanıdıklarım var ama senin ilk defa mı gecikmen mi oluyo
çok şükür bende iyiyim canım nelerdesin uzun sredir hamilelik nasıl gidio cinsiyetler belli mi? isimleri belli mi?
evet benim hep düzenlidir yani bide başım hep ağrıyo ve midem bulanıyo gibi heyecan yaptım ondan gecikmiştir belkide canım demi
nette problem vardıda uzun süre olmadı eşimde yoğun çalışyo ilgilenemedi o yüzden giremedim.
nasıl gidyo dersen ikizleri taşımak tek çocuğu taşımaktan daha zor .şuan 25.ci haftama girdim.ikiside kız.evet isim düşündük kızımla beraber.eylül ve ecem düşünüyoruz.kızım eylül istedi bende ecem düşündüm.hayırlısı bakalım.sağlıklılar şimdilik bişi yok.kiloları 900 gr civarı ikisininkide.
seninde var dimi hamilesin.öle hatırlıyorum.
evet canm var benimde 22. haftam oğlum olucak ALLAH izin verirse ama isim bulamadık hala
canım valla benim bi bilgim yok inşallah sonra görüşürüz ok mi ben çıkıyorum ama sende rapor al kızın için bencehayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda isim bulunur .benim canımı sıkan bişi var.kızımın okulunda su çiçeği salgını var kurban bayramından bu yana.sınıfta öğrenciler genelde rapor alyolar.kızıma geçmedi daha.belli olmadı.
bende küçükken su çiçeği geçirdiğimi annemde bende hatırlamıyorum.eğer geçirmediysem.bebeklerime ne olur zarar gelirmi çok tereddütlütüm.korkuyorum.bir bilgisi olan varmı acaba.
Evet canım iyiyim şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?