Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

adet olucam gibi belirtilerim vardı ama olmadım 2 gün oldu ama tık yok ama çok halsizim,çok uyuyorum adet belirtilerinin yanında...

burdayım canım test yapsaydın sanki bebk var gibi gerçi yorgunluk adet beliritiside olabilir. inşallah degildir bugün güzel bir haber aldık senden de alırız inşallah. bence hemen test al ve yap ama yarın sabah yap

selam kızlar nasılsınız benim bugün ikinci düzey ultrasonum vardı hani hep size sormuştmya devlette ücretlimi diye ücret ödemedim kızlar bilginiz olsun

merhaba kızlar ben bu topikten değilim ama sizlere bişiy saracam ya benim 3 günüm geçti ama idrarda negatif erken gebelik testi değil bendeki ama geç olandan.acaba çıkmayabilirmi geç döllenme olabilirmi ki acaba*****anızda öyle olan varmı çok merak ediyorum

canımm hoş geldin geç döllemnme diye bişi var ama ben yaşamadım yaşayan tanıdıklarım var ama senin ilk defa mı gecikmen mi oluyo

canımm hoş geldin geç döllemnme diye bişi var ama ben yaşamadım yaşayan tanıdıklarım var ama senin ilk defa mı gecikmen mi oluyo
evet benim hep düzenlidir yani bide başım hep ağrıyo ve midem bulanıyo gibi heyecan yaptım ondan gecikmiştir belkide canım demi

çok şükür bende iyiyim canım nelerdesin uzun sredir hamilelik nasıl gidio cinsiyetler belli mi? isimleri belli mi?

nette problem vardıda uzun süre olmadı eşimde yoğun çalışyo ilgilenemedi o yüzden giremedim.
nasıl gidyo dersen ikizleri taşımak tek çocuğu taşımaktan daha zor .şuan 25.ci haftama girdim.ikiside kız.evet isim düşündük kızımla beraber.eylül ve ecem düşünüyoruz.kızım eylül istedi bende ecem düşündüm.hayırlısı bakalım.sağlıklılar şimdilik bişi yok.kiloları 900 gr civarı ikisininkide.
seninde var dimi hamilesin.öle hatırlıyorum.

evet benim hep düzenlidir yani bide başım hep ağrıyo ve midem bulanıyo gibi heyecan yaptım ondan gecikmiştir belkide canım demi

ya canım ne kadar deneyimlisin bilmiyorum ama bak idrar testinde çok çok çok silikte olsa bi çizgi varsa sonuç pozitif demek unutma neredeyse yok denecek kadar az bi çizgi varmıydı senin testinde

evet canm var benimde 22. haftam oğlum olucak ALLAH izin verirse ama isim bulamadık hala

evet canm var benimde 22. haftam oğlum olucak ALLAH izin verirse ama isim bulamadık hala

hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda isim bulunur .benim canımı sıkan bişi var.kızımın okulunda su çiçeği salgını var kurban bayramından bu yana.sınıfta öğrenciler genelde rapor alyolar.kızıma geçmedi daha.belli olmadı.
bende küçükken su çiçeği geçirdiğimi annemde bende hatırlamıyorum.eğer geçirmediysem.bebeklerime ne olur zarar gelirmi çok tereddütlütüm.korkuyorum.bir bilgisi olan varmı acaba.

canım valla benim bi bilgim yok inşallah sonra görüşürüz ok mi ben çıkıyorum ama sende rapor al kızın için bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…