Benimde ateşim yüksek canım akşamları ayaklarım üşüyor midem biraz hassas ve başım dönüyor arada
ay hadi inş hayırlı haberler alırız senden de....
ebrucum toxcinim baktınızmı profilimdeki teste.
amin canımm sürükle ayağını öbürleriini de çek peşinden
hoşbuldum canlarım selam vermeden daldım meseleye nasılsınız bakem
Slm kızlar
Şimdi ateşimi ölçtüm canım 36.9 çıktı normelde 35.9 ila 36.2 oluyordu iki gündür ölçüyorum ve 36.4 ila 36.9 arası yaşında düşmezse vardır belki
Slm kızlar
Şimdi ateşimi ölçtüm canım 36.9 çıktı normelde 35.9 ila 36.2 oluyordu iki gündür ölçüyorum ve 36.4 ila 36.9 arası yaşında düşmezse vardır belki
canım vallahi ateşine bakarsak çok iyi,ama adetine 1 gün varsa düşse düşerdi daha düşmez bence.
tooxcincim güzel dimi cnm çook tşk edrim,2.çizgide net çıktığı için acaba diyorum 4haftalık varmıdır.
iyiyiz tatlım bilio musun maaşallah kuzum bacak bacak üstüne atmıştı kız olduğu u söledi biz sormadan değişmez dimi dr eşim çok sevindi ilk kez bebek şeklini gördük ya çok şaşırdı
iyiyiz tatlım bilio musun maaşallah kuzum bacak bacak üstüne atmıştı kız olduğu u söledi biz sormadan değişmez dimi dr eşim çok sevindi ilk kez bebek şeklini gördük ya çok şaşırdı
ayyy maşallah kızımanazardan saklasın mevlam.
süper ya baktım profile çocuklara söyledin mi nasıl karşıladılar
bende senin haftanda kız olduğunu öğrenmiştim tatlım değişmedi ama sen yinede dopleri bekle 20.hafta..ay ay bissürü kız olacak ilerdede onlar yazışırlar burda
evet canııım söylememmi ilk sabah onlara söyledim,kızım ağlayarak bana koştu sarılıp baya bi ağlaştık,çünkü kürtajımda çok ağlamıştı kızım kardeşim öldü anne diye,şimdide çoook sevindi yavrucum,az öncede pasta almıştık mum ışığında babaya mektup yazmıştık onada az önce söyledik çok sevindiler
Bu ay bende son bir haftaya kadar düşünmeye fırsat bulamadım kızlar ama son bir haftadır bir içimden sevinmek geliyor birde olumsuz düşününce kötü oluyorum anlamadım dün akşam başım döndü ona seviniyorum düşünseneniz halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?