Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Slm kızlar
Şimdi ateşimi ölçtüm canım 36.9 çıktı normelde 35.9 ila 36.2 oluyordu iki gündür ölçüyorum ve 36.4 ila 36.9 arası yaşında düşmezse vardır belki

hoşbuldum canlarım selam vermeden daldım meseleye nasılsınız bakem

iyiyiz tatlım bilio musun maaşallah kuzum bacak bacak üstüne atmıştı kız olduğu u söledi biz sormadan değişmez dimi dr eşim çok sevindi ilk kez bebek şeklini gördük ya çok şaşırdı

Slm kızlar
Şimdi ateşimi ölçtüm canım 36.9 çıktı normelde 35.9 ila 36.2 oluyordu iki gündür ölçüyorum ve 36.4 ila 36.9 arası yaşında düşmezse vardır belki

canım vallahi ateşine bakarsak çok iyi,ama adetine 1 gün varsa düşse düşerdi daha düşmez bence.

tooxcincim güzel dimi cnm çook tşk edrim,2.çizgide net çıktığı için acaba diyorum 4haftalık varmıdır.

Slm kızlar

inş düşmez yaniinş bebiştendir canım dualarımdasın

canım sata göre yazıo drlar ona göre hesaplıo günün geçtiyse vardır tabii

iyiyiz tatlım bilio musun maaşallah kuzum bacak bacak üstüne atmıştı kız olduğu u söledi biz sormadan değişmez dimi dr eşim çok sevindi ilk kez bebek şeklini gördük ya çok şaşırdı

bende senin haftanda kız olduğunu öğrenmiştim tatlım değişmedi ama sen yinede dopleri bekle 20.hafta..ay ay bissürü kız olacak ilerdede onlar yazışırlar burda

süper ya baktım profile çocuklara söyledin mi nasıl karşıladılar

evet canııım söylememmi ilk sabah onlara söyledim,kızım ağlayarak bana koştu sarılıp baya bi ağlaştık,çünkü kürtajımda çok ağlamıştı kızım kardeşim öldü anne diye,şimdide çoook sevindi yavrucum,az öncede pasta almıştık mum ışığında babaya mektup yazmıştık onada az önce söyledik çok sevindiler

Bu ay bende son bir haftaya kadar düşünmeye fırsat bulamadım kızlar ama son bir haftadır bir içimden sevinmek geliyor birde olumsuz düşününce kötü oluyorum anlamadım dün akşam başım döndü ona seviniyorum düşünseneniz halimi

bende senin haftanda kız olduğunu öğrenmiştim tatlım değişmedi ama sen yinede dopleri bekle 20.hafta..ay ay bissürü kız olacak ilerdede onlar yazışırlar burda

yaaa ben sormamıştım dr ketum aslında kesin olmasa 2o ye kadar sölemezdi ayak ayak üstüne atmış ya ordaan gördü dim, yaaa dantelli don alırız kızlara elbise etek dimi pıtır pıtır yürürler

ayy çok güzell Allah mutluluğunuzu bozmasın seni gördükçe 2. 3. çocuğu ister oldum ..1.doğurdumda

ayy hepimiz öle oluos ben kipriklerime bakıodum her gün hamilemiyim die kafayı yiyodum canımm bende ğöğüslerim sızladı ağrı diil di saniyelik sızlamalar hala oluo büyüceği zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…