benim nisan annelerine gitmeme gerek yok face bikere gördüm yetti. bida görmesemde olur bezelye karnı gözümün önünden gitmo kiiiiii
dur aksam cekebılırsem yarın getırırım sizde görün göbeğimi
oyyy oyyyy severim o göbişleri... kıssss olsunda bendee isterse bezelye fabrikasını yutmuş gibi olsun.ama ama dalga geçme bizimle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :78: :78:
walla kepeklim bende de var yani kocaman bi göbişo yüzden hiç şaşırmadım dideme
oyyy oyyyy severim o göbişleri... kıssss olsunda bendee isterse bezelye fabrikasını yutmuş gibi olsun.
kepeklim bende merak ettim seni yaff ebrar sende koysana bacımmm sen ne haldesin
oyyy oyyyy severim o göbişleri... kıssss olsunda bendee isterse bezelye fabrikasını yutmuş gibi olsun.
kepeklim bende merak ettim seni yaff ebrar sende koysana bacımmm sen ne haldesin
bezelye fabrikası küçük gelir be gülüm
tamam tatlım bende koyarım reim bi ara göbek yarıştırıyoruz maşallah
heyaaaaaa zaten iriyim bide fabrika olursa offfffff yere göğe sıpmam.
didemim damlar şimdi merak etme.
yaaaa beşiz doğurmak kolaymı
dimi ama o zaman tabi fabrika yutmuş gibi olarr
ahanda böle olarım herhal 5 tane sonunda
bak yine başladılar. bereket cuma deil bugün :86: :86: :86: :86::86: :86::86: :86:
ahanda böle olarım herhal 5 tane sonunda
bak yine başladılar. bereket cuma deil bugün :86: :86: :86: :86::86: :86::86: :86:
cumada söylerim ben sen hiç merak etme bacımmmmmmmmmmmmmm yeterki sen iste değilmi ebrarım
cumada söylerim ben sen hiç merak etme bacımmmmmmmmmmmmmm yeterki sen iste değilmi ebrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?