Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydınnnnnnnnnnn kızlar dünürüm hoş buldukkk geçmişi okuyordum da anca geldimmmmmmmm kız bebeşin kıyafetlerine bayıldımmmmmmmmmm

Günaydın hanımlar ben geldim nasılız bugün?

afr cicim hosgeldiin.oyle deme ..biz umıtlıyız ınsallah senden bu ay..haydı hayırlısı ..

eflaaalcan naber.. kaffaltı yaptın çayını içtin mi

dünürüm düz tabi ceyizi ben pek iyi degilim ya dün dedim midem kötü diye ama bu gün birşey yoktu birde sanki heran kırmızıyı görecekmişim gibi geliyo bana

dünürüm düz tabi ceyizi ben pek iyi degilim ya dün dedim midem kötü diye ama bu gün birşey yoktu birde sanki heran kırmızıyı görecekmişim gibi geliyo bana

umutsuzluk yokkkk üzülmek yokkkkk allahım herşeyin hayırlısını versin tatlım

Hoşbuldum kızlar bizde iyiyiz kahvaltı çoktan yaptım kalkar kalkmaz midem kazınıyor benim:)) didem baktım cicilere çok tatlılar güle güle giysin,bend edeli olucam kaç gündür liste yapıyorum ya ne çok alınacak var acemiliği iyice anladım ne alıcam ansıl alaıcam diye deliricem:86:

Günaydın ceylin,afr bende kırmızı geldi sandım bir güzel ağladım ama bak sonuç ortada adet belirtisiyle hamilelik aynı bence farkı yok.

tatlım o liste işi zor oluyor ben bişey almıycam artık bunların haricinde dünya kadar badi ve alt patiklimiz filan oldu şimdi annem filan da alıyor kuzenler şu bu herkez alışveriş yapıyo onlar gelsin antepten artık doğuma yakın annemle eksikleri çıkarıp alıcam şimdi kendime pijama takımı filan bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…