işte geldim burdayımm
günaydın herkese nasılsınız yawru kuşlarım
delüüü nereye gidiyon bakim kim bırakıyorki seni walla kapına gelirim haa
tatlım dün akşam arayamadım seni çünküm hasta ziyaretindeydim :94::94:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/393506-2011-nisan-annelerinin-gobusleri.htm burda göbüşümün son hali var
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/397757-2011-nisan-bebislerimizin-cicileri.html burdada ciclerimiz var teyzesi
işte geldim burdayımm
günaydın herkese nasılsınız yawru kuşlarım
canım güle güle giysin kuzucuk maşallah
hepsi çok güzel yaa hastane çıkışı süper bide şu kot kapriye bayıldımm
olsun bacımmm didemi meşgul ettim bende onun kafasını şişirdim. ya ğarım çoktu eşim evde olsa dr. gidicektim nerdeyse gece oldu dinmedi zor uyudum.
neyse sen iyimisin bidenemm
kepeklim neyi bekliyon bacummm
günaydın tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
olsun bacımmm didemi meşgul ettim bende onun kafasını şişirdim. ya ğarım çoktu eşim evde olsa dr. gidicektim nerdeyse gece oldu dinmedi zor uyudum.
neyse sen iyimisin bidenemm
kepeklim neyi bekliyon bacummm
günaydınn melis çok merak ettim eşine naasıl dedşn hamile olduğunu yazdınsada ben göremedim....
günaydın hayatımmmm,evet dün pasta aldım onun en sevdiğinden bademli fındıklı cevizli antap fıstıklı olandan,üstünede merhaba babacığım yazdırdım,,ve yanınada not düştüm testimide peçete içinde masaya kyduk 5 tanede mum yaktık 5 kişi olucaz diye,sonrada o girer girmez ışıklar sönük tabi hep birlikte mumları üfledik tabi anlamıyo hala sonra notu okumaya başladı ve ilerleyerk ağzı kulaklarına varmaya başladı okurken,sonrada teste baktıive gözleri doldu vallahınamı ya dedi,çocuklara dönün arkanızı bakiym dedi,ve bana sımsıkııııı sarıldı,sonrada gecemiz güzel geçtiiiiiive nasıl mutlu nasıl sakin mazlum anlatamam,masayı toplarkende yardım ediyo çocuklara tembih ediyo annenizi üzmek yok yardım ediceksiniz bak artık diye konuşmada yaptı.:118:
günaydın ebroşşş topiciğimizde çiçek açtı...
senden haber beklıorum guul ne beklıım baska
didoşum cok merak ettim dur bakıım bende kıyafetlere..
ebrarcanım hosgeldıın nasıl kuzum..
günaydınn melis çok merak ettim eşine naasıl dedşn hamile olduğunu yazdınsada ben göremedim....
günaydın hayatımmmm,evet dün pasta aldım onun en sevdiğinden bademli fındıklı cevizli antap fıstıklı olandan,üstünede merhaba babacığım yazdırdım,,ve yanınada not düştüm testimide peçete içinde masaya kyduk 5 tanede mum yaktık 5 kişi olucaz diye,sonrada o girer girmez ışıklar sönük tabi hep birlikte mumları üfledik tabi anlamıyo hala sonra notu okumaya başladı ve ilerleyerk ağzı kulaklarına varmaya başladı okurken,sonrada teste baktıive gözleri doldu vallahınamı ya dedi,çocuklara dönün arkanızı bakiym dedi,ve bana sımsıkııııı sarıldı,sonrada gecemiz güzel geçtiiiiiive nasıl mutlu nasıl sakin mazlum anlatamam,masayı toplarkende yardım ediyo çocuklara tembih ediyo annenizi üzmek yok yardım ediceksiniz bak artık diye konuşmada yaptı.:118:
ya siz ailecek çok duygusalsınız yaa
canım benim çok güzel bir gece düzenlemişsin bayıldım valla ağladım inanki.. allah bizede o günleri yaşatır inşallah... güzel fikir oldu benim için aslında...
didmcmmm çoo güseller güle güle giysin.
melisim süper bişi yapmışsın ay bende öle bişiler yapim bari eğer positifi görürsem.
yalancı didemmm yedinyaaa löp löp kısırları
bekle kepeklim bekleeeee bende çook bekliyomm inşallah bigün olucak.
didmcmmm çoo güseller güle güle giysin.
melisim süper bişi yapmışsın ay bende öle bişiler yapim bari eğer positifi görürsem.
yalancı didemmm yedinyaaa löp löp kısırları
bekle kepeklim bekleeeee bende çook bekliyomm inşallah bigün olucak.
ne kısırmı
canınmı çekti kısssss.ne kısırmı
abooooooo yakın olsa gönderiridim bacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?