Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

:2::2::2:Sabahtan beri hastane sağlı ocağı dolandım durdum.Regl hala gelmedi,kan testi yaptırdım negatif çıktıBen de kilollara meydan okudum spora başladım valla sırf kilo verim diye aylarca erteledim şu bebiş işini.Şimdi bebş de gelmedğine göre son hız başladım spora bir de diyetisyen buldum mu olay tamamdır

günaydın canlarrr nabersiniz bugün son girişim yarına kadannn yokum bugün ingiltereye mal gidicekte çoook yopğunumm. nabersiniz valla öslüyom sizleri ama napammm patron taşınmasaydı böle olmuycaktı
benim belirtiler devam yalnız ateş ölçtüm sabah 36,4 çıktı düşük çıktı demekki gebelik yok. dimi.
akşamm saaat 6 da bi uyudum 9,30 a kadann ev sahibi geldi uyandırdı 11 de bi yattım sabaha kadan nerden çıkıyo bukadan uyku bilmomm.
eee artıkın çıkmam lazım kendinize iyi bakın öptüm hepicinizi. yavru hamiş kuşlarıom benim

Evet kız gene misafir mişim :) Hepinize günaydın, başım çatlıyacak gibi ağrıyor

olsun be afrcim hayırlısı inşallah..üzülme emi sakın..
Gülüm bekleyelim bakalım noluyor sana..iki gun daha sabredelim.
zeyno kusum sende hosgeldin.
bende şimdi kacıyorum bugun gıremeyebılırım yarına yetiştirmem gereken işler varda..
hepınızı opuyorum grsrzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…