Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hiç bir belirti yok bende sanki sizşu ateşlerinizemi bakıyorsunuz bi ip ucu verirmi

Yok canım zaten günüm geçmeden test yapmaya da niyetim yok bir keresinde yapmıştım ve gölge olarak ikinci çizgiyi gördüm ve sonra regl oldum

Yok canım zaten günüm geçmeden test yapmaya da niyetim yok bir keresinde yapmıştım ve gölge olarak ikinci çizgiyi gördüm ve sonra regl oldum

aslında o pozitif demek ama sağlıklı olmadığı zaman vücüt onu atarmış ve çoğu kadın bunu anlamazmış bile biz fazla takip ettiğimiz için biliyoruz bu kadar

Öyle de canım bende kimyasal gebelik geçirdim filan diyordum çünki ağrımda çok kötü oldu normele göre ama bende ışte kendime hamileliği yakıştıramadım pek ne bilim karışık ışte

Hıım yanlış anladım şöyle ben devamli ateşimi ölçüyorum ve regl olacağım zaman bir iki gün önceden ateşim düşüyor ve bu sefer düşmedi hatta aksine normelden fazla

Öyle de canım bende kimyasal gebelik geçirdim filan diyordum çünki ağrımda çok kötü oldu normele göre ama bende ışte kendime hamileliği yakıştıramadım pek ne bilim karışık ışte

niye hamilelik eminim sana herkezden çok yakışacak lütfen böyle düşün eminimsen en güzel ve bebeğine en düşkün anne olacaksın

Hıım yanlış anladım şöyle ben devamli ateşimi ölçüyorum ve regl olacağım zaman bir iki gün önceden ateşim düşüyor ve bu sefer düşmedi hatta aksine normelden fazla

o zaman benim için şu anda geçerli değil olursam bi dahakine takip edyim bari

Sağol canım her kadına yakışır hamilelik sana bana herkese dene bak bir sabah yataktan kalkmadan ölç birde akşam yatarken hergün ölç ve saati ile bir kağıda not et

Evet yumurtlamadan önceki gün mesela 36.6 işe yumurtlama günü birden mesela 36.1 oluyor yani yumurtladığın gün bir kaç derece düşüyor ve sonra tekrar yükseliyor ve eğer regl olursan bir iki gün önceden düşüyor yok hamileysen düşmüyor hatta yükseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…