Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bakalım kepeklimmm safak 2 ama umudum yokkkkkk
naber ebrarrrr patrn geliyomuş öyle okur çıkarım yazmassam kısmaın

afr cim hayırlısı olsun bacım olur inşallah bigün üzülme bacım.günündemi geldi ve adet belirtilerin ne zaman başladıydı cnm

gül abla benim adetime daha 2 gün vardı ama erken geldi çok fazl aadet belirtim yoktu ama salı günü kahve rengi akıntı gelmişti o zaman dedim zaten yok bu ayda tutmadı diye inş. ablacım senin gelmezde hamişsindir

AFR cim geçmiş olsun sen ne durumdaydın anlatsana biraz hatırlayamadım? Neden bebiş olmuyo tedavi falan gördün mü hiç?

iyim ebrarımm aşada yazdığım gibi belirtiler devam uyku çoğaldı ama ateş düşük nidense. bence gebelik yok buay. şafakda az kaldı baakalım beklicez.

anladım cnm. benim erken başladı belirtiler ama ben ümitli deilim nasip artık

AFR cim geçmiş olsun sen ne durumdaydın anlatsana biraz hatırlayamadım? Neden bebiş olmuyo tedavi falan gördün mü hiç?

ben bu güne kadar hiç doktora gitmedim ama artık gitmeyi düşünüyorum o yüzden bilmiyorum bende birşey varmı yokmu canım ya

gülüm ateşle ilgili bişey diyemicem canım normalde ateşin kaç peki onu biliyormusun
yinede bekleyip bakalım canım ne olacağına

bugün dr gitmeyi düşünüyorum hanımlar,muayene için çok erken dimi yani dr muayene edemez sadece kanda bakar bende kan testimi yapıp öyle çıkıyim yanına diyorum.

günaydın melisacım ewet canım şuanda kese falan görünmeyebilir
o yüzden sadece kan testi yapar ve folik asit falan yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…