iyiyim kuşum sen nasılsın bebik napıyor bakim
cok soguk ama yaaa. -7 dereceydi demin ise gelirken. iyi arkadasim aldi beni bugün.
didem bende özledim bebegimi. valla bakmaya doyamiyorum
ayyyy ebrar ne tatli. ya bu kocisler pek tatli olabiliyormus ya. benimkide bazen ben sana degil bebegime sariliyorum diyo :) surdan simdi kosup gelse yatagimiza diyo :)
merak etme pazar günü kar soğuk bizede geliyomuş offff ya ben nefret ederim kıştan
ya bende çok severim kışı
hastaneyi aradım kızlar,sonuçları yarın çıkarmış.
bende tatlım allahım hemen vakit geçsin kucağımıza alalım kuşlarımızı bi dahada hiiiç ayrılmayalım
ay öğreneyim artık didemim yaa
değişmez dimi benimkinin cinsiyetide çünkü çok erken öğrenmemiş olcaz
ay ciddimisin neyini seviyon kız
yok tatlım değişmez ben 13. haftada öğrendimde değişti
ay öğreneyim artık didemim yaa
değişmez dimi benimkinin cinsiyetide çünkü çok erken öğrenmemiş olcaz
Amin. Allhim kimseyi bebeginden ayirmasin. ay ben cok sabirsizlaniyorum. haftaya yari olacak bizim didem. su soguk günler bi gecse yaa disariya cikcam sunu yapcam bunu yapcam derken gecerde böyle evde kapan kapan nasil gececek bilmiyorum
ne sonuçları yarın çıkıyomuş kuzum gebelik testininmi
ya ne bilim çok seviyorum çok hoşuma gidiyo dışarısı buz gibi ama evin içi sıcacık olunca çok hoşuma gidiyo
ya ne bilim çok seviyorum çok hoşuma gidiyo dışarısı buz gibi ama evin içi sıcacık olunca çok hoşuma gidiyo
canim benim doktor %70 oglan dedi. cünki ilk basta benziyormus kizla oglan. kizinki daha sonra geri cekiliyomus falan. o yüzden simdi oglan bence ama %70 diyeyim yinede dedi. ama ben gördüm pipisi var benim bebegimin :)
evdeyken bende seviyorum böyle camdan karin yagmasini izlemeyi ama disardayken hic sevmiyorum. tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?