Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyyy ebrar ne tatli. ya bu kocisler pek tatli olabiliyormus ya. benimkide bazen ben sana degil bebegime sariliyorum diyo :) surdan simdi kosup gelse yatagimiza diyo :)

iyiyim kuşum sen nasılsın bebik napıyor bakim

bebişim iyi teyzesi kahvaltı yapıyo annesiyle ebrar ya ben kızımı özledim[/QUOTE]

didem hiç sorma yaa bende özledim kuzumu cumartesiyi iple çekiyorum walla
gidip bi an önce göreyim istiyorum eşim geçen diyorki ben bebeğimi özledim eve bi ultrason alimda
her özlediğimde bakim diyor [/QUOTE]

ya tatlımmmm ne güzel cmt gidicen sen ben dahaa 15 ne kadar bekliycem üffffffffffffff sen cinsiyetinide kesin öğrenirsin

cok soguk ama yaaa. -7 dereceydi demin ise gelirken. iyi arkadasim aldi beni bugün.

didem bende özledim bebegimi. valla bakmaya doyamiyorum

bende tatlım allahım hemen vakit geçsin kucağımıza alalım kuşlarımızı bi dahada hiiiç ayrılmayalım

bende tatlım allahım hemen vakit geçsin kucağımıza alalım kuşlarımızı bi dahada hiiiç ayrılmayalım

Amin. Allhim kimseyi bebeginden ayirmasin. ay ben cok sabirsizlaniyorum. haftaya yari olacak bizim didem. su soguk günler bi gecse yaa disariya cikcam sunu yapcam bunu yapcam derken gecerde böyle evde kapan kapan nasil gececek bilmiyorum

ay öğreneyim artık didemim yaa
değişmez dimi benimkinin cinsiyetide çünkü çok erken öğrenmemiş olcaz

canim benim doktor %70 oglan dedi. cünki ilk basta benziyormus kizla oglan. kizinki daha sonra geri cekiliyomus falan. o yüzden simdi oglan bence ama %70 diyeyim yinede dedi. ama ben gördüm pipisi var benim bebegimin :)

Amin. Allhim kimseyi bebeginden ayirmasin. ay ben cok sabirsizlaniyorum. haftaya yari olacak bizim didem. su soguk günler bi gecse yaa disariya cikcam sunu yapcam bunu yapcam derken gecerde böyle evde kapan kapan nasil gececek bilmiyorum

soğuklar bitiyomuş tatlım inşallah biter hemen sizden bize geliyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…