Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

güzelmis eymen.

kiz didem sen ne yoluyon kendi sacini basini onunkini yolsana :) amaaaan bosver ben duymazliktan geliyorum artik esimde agizinin paynini verince pek hosuma gidiyo. ben cocuguu kaynatamin yaninda cgiramam bile onun ismi olsa. tuhafima gider be

bençedeeeeeeeeeeee ay uyuz karı nolcak

ben tek isim hiç düşünmüyorum... eşimde poyraz ismini çok seviyor..bak bu sitede de güzel isimler var...

http://www.isimarsivi.com/

Son düzenleme:
canım ben korunmayı bırakınca 3 ay falan olmadı sonra klomen falan derken 6.ay hamiş kaldım ama düşük yaptım düşükten 3 ay sonra yeniden hamiş kaldım çok şükürr

anladım cok zorlanmamıssın dıger arkadaslar gıbı benım gıbı...napalım artık rabbım bırgun bızede nasıp eder ınsallah ınsallah bebısının dogdugu haberınıde alırız.kac aylık sımdı?15 hafta mı

canım ewet belki senin kadar zorlanmadım ama benim yaşadıklarımda beni yeterince yıprattı
yani her ay bi umut beklemenin ne demek olduğunu biliyorum bebeğini kaybetmeninde ne demek olduğunu biliyorum
rabbim inş. sizleri de fazla uğraştırmaz

Günaydın hanımlar ben geldim.

geri geldimmm ama daha kahvaltım yeni pişti oturmadan yazıyim dedim,bu kan testi canımı sıkmıştı,bende direk drumu aradım oda aciliyetin yoksa yaptırma,bi kaç gün geçsin muayene olmaya gel şimdi kese gözükmeyebilir dedi kendini ayarlayıp hesabını yap ona göre gel dedi.
içim rahatladı vallahi yaaa.
nese şimdi geçtim masaya bybyyy

boşver canım ne gerek var 3 ay beklemeye sanki eski kadınlar bekliyormuyduki inşallah en kısa zamanda alırız seninde güzel haberlerini tekrardan

ayyyy bende evde çalışsam ne güzel olurrr eleman lazımmı

evet evden çalışmak güzel oluyor gerçekten en azından istediğin zaman istediğin gibi çalışıyorsun işin çıkınca bıraka biliyorsun kimseye hesap vermeden

bizim işe her zaman eleman lazım oluyorda malesef almanyaya çalışıyoruz almanca bilmek gerekiyor ama olurda türkiyeyede çalışmaya başlarsak neden olmasın çalışırsınız kızlar

amın ınsallah bızler daha her ay adet olunca ne kadar sıkılıyorz kımbılır senın bebegını kaybbettıgındekı duyguların neydı? rabbım kımseye yasatmasın.ınsalllah bu defa tamamına erdırır.pekı neden dusuk yapmıstın?

ayyyy türkiyeyeye çalışırsanız haberim olsun bacııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…