güzelmis eymen.
kiz didem sen ne yoluyon kendi sacini basini onunkini yolsana :) amaaaan bosver ben duymazliktan geliyorum artik esimde agizinin paynini verince pek hosuma gidiyo. ben cocuguu kaynatamin yaninda cgiramam bile onun ismi olsa. tuhafima gider be
canımmm sen ne kadar zaman bekledın bebısını?
bugün çok küfür ediyom biri beni durdursun içimden melisin gittiği hastanede dahil olmak üzere saymadığım kalmadı
güzelmis eymen.
kiz didem sen ne yoluyon kendi sacini basini onunkini yolsana :) amaaaan bosver ben duymazliktan geliyorum artik esimde agizinin paynini verince pek hosuma gidiyo. ben cocuguu kaynatamin yaninda cgiramam bile onun ismi olsa. tuhafima gider be
canım ben korunmayı bırakınca 3 ay falan olmadı sonra klomen falan derken 6.ay hamiş kaldım ama düşük yaptım düşükten 3 ay sonra yeniden hamiş kaldım çok şükürr
ben tek isim hiç düşünmüyorum... eşimde poyraz ismini çok seviyor..bak bu sitede de güzel isimler var...
İsimler, İsim Anlamları SözlüÄü, Dini, Erkek, Kız, Bebek İsimleri
öncede evde değilmiydin tatlım ben öyle hatırlıyorum
anladım cok zorlanmamıssın dıger arkadaslar gıbı benım gıbı...napalım artık rabbım bırgun bızede nasıp eder ınsallah ınsallah bebısının dogdugu haberınıde alırız.kac aylık sımdı?15 hafta mı
yarucum bebişin yanında olmuyor ama küfür falan kızın kulaklarını kapa bari
yok canım önce şirketteydim ama evden çalışma planlarım vardı ancak hallede bildim
Günaydın hanımlar ben geldim.
Günaydın hanımlar ben geldim.
günaydın mehtap ne güzel olmuş işte home office çalışmak senin için süper olmuş ... keşke bende öyle bir iş bulabilsem :)))
daha iyiyim kırkım doldu.. ama biz kırkı beklemeden çalışmalara hemen başladık.. doktor 3 ay dedi ama dinleyen kim... her gece atlıyorz birbirimizin üstüne.. bu arada kulak ağrım vardı aile hekimi antibiotik verdi onuda kullanırken korunmadık.. bakalım sonumuz ne olacak :))))
ayyyy bende evde çalışsam ne güzel olurrr eleman lazımmı
canım ewet belki senin kadar zorlanmadım ama benim yaşadıklarımda beni yeterince yıprattı
yani her ay bi umut beklemenin ne demek olduğunu biliyorum bebeğini kaybetmeninde ne demek olduğunu biliyorum
rabbim inş. sizleri de fazla uğraştırmaz
boşver canım ne gerek var 3 ay beklemeye sanki eski kadınlar bekliyormuyduki inşallah en kısa zamanda alırız seninde güzel haberlerini tekrardan
evet evden çalışmak güzel oluyor gerçekten en azından istediğin zaman istediğin gibi çalışıyorsun işin çıkınca bıraka biliyorsun kimseye hesap vermeden
bizim işe her zaman eleman lazım oluyorda malesef almanyaya çalışıyoruz almanca bilmek gerekiyor ama olurda türkiyeyede çalışmaya başlarsak neden olmasın çalışırsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?