Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

valla bilmiyorum ki bakalım çabuk biterse test yaparım dün akşam gittim ecz. tets falan aldımdı kızlarla cuma test yapacaktıkya gerek kalmadı benim yapmama dün rüyamdan sonra nerdeyse aglayacaktımmmmmmm

tatlım rüyan çok güzel ama hayırlı haber alcaksın inş.
bence bebeğim olursa da erkek olcak

harika ya tatlım inşallah tamamen düzene girer bencede al sen ovulasyon testlerinden bu ay bi deneme yap neden gelmiyosun hiç çokmu yoğun işlerin

ya patronlarım tepemdeydi internete giriyoruz diye kızıyorlardı zaten son zamanlarda çok tartışma oldu şirkette ne yapsak batıyordu 3 kız çıktık şirketten şimdi herkes evinden çalışıyor böyle en azından karışanım yok daha rahat çalışıyorum

öncede evde değilmiydin tatlım ben öyle hatırlıyorum

ya bazan dıger gruba takılıyorum sızlerı goremeyınce.bebek ozlemı cekenler formuna napım sızlerı goremıyorum.oradada ıyı arkadaslar var. nasılsın ıyımısın?

aaa çok ayıppşaka şaka ama biz hep burdayız bu sayfayı kolayca bulmak istiyorsan sık kullanılanalara ekle
ben iyiyim tatlım sen nasılsın

günaydın mehtap ne güzel olmuş işte home office çalışmak senin için süper olmuş ... keşke bende öyle bir iş bulabilsem :)))
daha iyiyim kırkım doldu.. ama biz kırkı beklemeden çalışmalara hemen başladık.. doktor 3 ay dedi ama dinleyen kim... her gece atlıyorz birbirimizin üstüne.. bu arada kulak ağrım vardı aile hekimi antibiotik verdi onuda kullanırken korunmadık.. bakalım sonumuz ne olacak :))))

Son düzenleme:

yardıma gelebilirim boğarken

aaa çok ayıppşaka şaka ama biz hep burdayız bu sayfayı kolayca bulmak istiyorsan sık kullanılanalara ekle
ben iyiyim tatlım sen nasılsın

ehh ıste nasıl olayım ıgnelerı vurulunca pekde ıyı olamıyorum su asılam gunu gelsede allahın ıznıyle bı daha gerek olmzasa su acayıp ısler vallah cok yoruyo su asılama

ya kizlar bende söylemeyi unuttum. ablamda hamile diye yazmistimya. bebekte gelisme yok demis doktor son kontrolde kalp atisinida görememis. pazartesi hastaneye git belki ordaki cihazlar daha iyidir demis. pazartesi gitti orda alakoymuslar ve bebegini almislar. minik bebek ölmüs karninda ablamin. cok üzüldüm ya. ama hayirlisi olsun. insallah birdaha olur. yigenimde abla olucam diye sevinyordu kusum.

sumrucum ablan adına çok üzüldümmmmm çok geçmiş olsun allah tez zamanda tekrar nasip etsin hamileligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…