valla bilmiyorum ki bakalım çabuk biterse test yaparım dün akşam gittim ecz. tets falan aldımdı kızlarla cuma test yapacaktıkya gerek kalmadı benim yapmama dün rüyamdan sonra nerdeyse aglayacaktımmmmmmm
günaydın canım nerelerdeydin kaç gündür sen
harika ya tatlım inşallah tamamen düzene girer bencede al sen ovulasyon testlerinden bu ay bi deneme yap neden gelmiyosun hiç çokmu yoğun işlerin
günaydın kızlarrr ben geldimmmmmmmmmm...........
ya patronlarım tepemdeydi internete giriyoruz diye kızıyorlardı zaten son zamanlarda çok tartışma oldu şirkette ne yapsak batıyordu 3 kız çıktık şirketten şimdi herkes evinden çalışıyor böyle en azından karışanım yok daha rahat çalışıyorum
ya bazan dıger gruba takılıyorum sızlerı goremeyınce.bebek ozlemı cekenler formunanapım sızlerı goremıyorum.oradada ıyı arkadaslar var. nasılsın ıyımısın?
ya patronlarım tepemdeydi internete giriyoruz diye kızıyorlardı zaten son zamanlarda çok tartışma oldu şirkette ne yapsak batıyordu 3 kız çıktık şirketten şimdi herkes evinden çalışıyor böyle en azından karışanım yok daha rahat çalışıyorum
tatlım rüyan çok güzel ama hayırlı haber alcaksın inş.
bence bebeğim olursa da erkek olcak
yoooook olmaaaaaz. benim kaynanam harbi catlak ya. ilk bebegimiz bu. oglan oldugunu duyunca nasil seviniyo neymis kiz olsada fark etmezde ama oglan daha iyi oldu oglum orda yanliz kalmaz diyo. Alla allaaaa. sanki kizimiz varda oglu tek. böyle seyler deyince boguveresim geliyo valla
aaa çok ayıppşaka şaka ama biz hep burdayız bu sayfayı kolayca bulmak istiyorsan sık kullanılanalara ekle
ben iyiyim tatlım sen nasılsın
ehh ıste nasıl olayım ıgnelerı vurulunca pekde ıyı olamıyorum su asılam gunu gelsede allahın ıznıyle bı daha gerek olmzasa su acayıp ısler vallah cok yoruyo su asılama
yardıma gelebilirim boğarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?