Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

QUOTE=ebrar63;16434527]canım inş. gerek kalmaz rabbim tez zamanda bebiş verir[/QUOTE]

ınsallah canım rabbım en kısa zamanda hepımıze verırı bole gezerızzz

aaaaa ben senıde bebıs ıstıyo sandım hamıle degılsın dıye bılıyordummm :26::26::26::26::26:

kizlar ya aklima hic isim gelmiyo oglan icin. kaynanam kaynatamin ismini koyacakmis. cartkabakart..... öylesi uygunmus. sanki kendisi kaynatasinin adini koymusta ben kaldim koyacak.. esimde dedi ben öyle sevmem ana baba adi falan dedi. ama oglum diyo. yok koymam dedi

ay sumruuuuuuuu saçımı başımı yoldum burda hay senin kaynananın tamam mı

canım bu aralar eymen ismini beğeniyorum.. Anlamı da güzel hayırlı evlat demek...

bugün çok küfür ediyom biri beni durdursun içimden melisin gittiği hastanede dahil olmak üzere saymadığım kalmadı

yaa unuttum yada karıstırdım herhalde özurrr...demek degerın cok yuksekmıs haa ne guzellll

yok canım ne özrü olabilir karıştırmış olabilirsin
ewet değerim yüksekti yani ben o kadar beklemiyordum o yüzden eşim bana değeri söylediğinde aşkım ben çok hamileyim demiştim heyecandan
kızlar da bana öyle takılıyor işte

benimde karnim baya cikmaya basladi. ama karnimdada gögüslerdeki gibi catlak olursa diye korkuyorznm kremde kullaniyorum ama nafile

ya sen benim göbişi görsen var yaa ya ben hala krem falan başlamadım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…