QUOTE=ebrar63;16434527]canım inş. gerek kalmaz rabbim tez zamanda bebiş verir
aaaaaaaa ebrar sen hamılemıydın?
aaaaa ben senıde bebıs ıstıyo sandım hamıle degılsın dıye bılıyordummm :26::26::26::26::26:
tatlım bilmiyormuydun
ismimin altındaki çizelgeyi görmedin mi canım ya koca göbişle gezenlerdenim bende
tatlım bilmiyormuydun
ismimin altındaki çizelgeyi görmedin mi canım ya koca göbişle gezenlerdenim bende
kizlar ya aklima hic isim gelmiyo oglan icin. kaynanam kaynatamin ismini koyacakmis. cartkabakart..... öylesi uygunmus. sanki kendisi kaynatasinin adini koymusta ben kaldim koyacak.. esimde dedi ben öyle sevmem ana baba adi falan dedi. ama oglum diyo. yok koymam dedi
kizlar ya aklima hic isim gelmiyo oglan icin. kaynanam kaynatamin ismini koyacakmis. cartkabakart..... öylesi uygunmus. sanki kendisi kaynatasinin adini koymusta ben kaldim koyacak.. esimde dedi ben öyle sevmem ana baba adi falan dedi. ama oglum diyo. yok koymam dedi
canım bende o dönemleri yaşadım ama rabbim çok şükür verdi bana meleğimi
yaa unuttum yada karıstırdım herhalde özurrr...demek degerın cok yuksekmıs haa ne guzellll
benimde karnim baya cikmaya basladi. ama karnimdada gögüslerdeki gibi catlak olursa diye korkuyorznm kremde kullaniyorum ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?