Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aaayyy bilmem kiiiiiiiiiiiiii gerçi yarım saatten sonra mı diyordu çıkan sonuç doğru değildir diye yazmıyormu kağıdında tam hatırlayamıyorum zamanı ama 4 saatte çok gerçi bhcg olmasaydı ikinci çizgi çıkmazdı herhalde yani bi fikrim yok canım ama inşallah doğrudur bence yarın sabah ilk idrarla tekrar yap ozaman belli olur

Canım 10dk sonra çıkan sonuç doğru değildir diyor ama ben hep aynı testten yaptım ama ilk defa böyle bişey oldu cuma tekrar yaparım

canım bence en iyisi yarın git hastaneye kanda baktır rahat et hem içime doğuyor bebiş çıkıcak gibi geliyor ama bak seni ümitlendirmek istemem yani en azından kesin bir sonuç çıkar sende rahatlarsın

gerçi sana diyorum ama bugün benim kanda 1 in altında çıktı değer yani kan tahlili yaptırmış olmama rağmen hala aklımda bir acaba var acaba erken mi yaptırdım çıkmamış olabilir mi diye sanırım adet olmadan rahat etmicek içim

Canım yarın eşim evde ona söylemeden yapıp süpriz yapmak istiyorum hem yarın babannem umreye gidicek onun yanına gidicez bu kadar bekledim bir gün daha beklerim

Neyse canım benim çok uykum geldi yarın görüşürüz artık dayanamicam belim ağrıyor midem de biraz rahatsız ama bulantı değil yani

günaydın kıslarr esracım senin adına çok sevindim canım inş 2. çizgiyi daha net görürsün hayatım en kısa zamanda kan testinde baktırkii rahatla eminim meleğin seninle canımm her kokudan rahatsız olmalar falan hadi hadiii inşşşşalllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…