Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

merhaba kıslar ben geldimm
ama yine çıkacağım yemek falan hazırlayacağımm ççok öpüyorum sizleri
ben yokken gelişme oldu muu canlarımm

kızlar nereye kayboldunuz bakeeemmm moralim çook bozuk yaa bugün diyetisyene gittim bana zayıflamak için diyet vermedi senin ihtiyacın yok dedi resmen azar işittim biz obezlere veriyoruz diyet dedi bende gebelik öncesi zayıflamak istiyorum dedim hiç ihtiyacın yok doğumdan sonra gel demezmi sinir etti beni yaaa kiloma falan bakmadı bile kardeşim ben istiyormuyum istiyorum sen işine bak demi gıcık bütün tahlilleri oldum herşeyim normal çok şükür hormon şeker kolestrol guatr hiç bir problem yok sadece idrarda bakteri çıktı onun içinde antibiyotik kullanıcam haaaa bide gebelik içinde kan tahlili yaptırdım malesef kızlar bu ay yok bişey ama üzülmedim hiç hayırlısı ne zmansa o zaman olur vardır onunda bir vakti diye düşünüyorum bugünde adet gnümdü ama hala adet olmadım sanırım yine düzeni bozuldu benimkinin aaayyy amma yazdım kısacası bu kadar çok yoruldum ama neyse görüşürüz sonra

bu arada da diyet işinin peşini bırakmaya niyetim yok yarın sabah ta başka diyetisyene gidicem kafaya koydum bi kere kaydirigubbakcemile3

Bende gebzedeyim tam olarak neresi çarşıya yakınmışın

bu arada da diyet işinin peşini bırakmaya niyetim yok yarın sabah ta başka diyetisyene gidicem kafaya koydum bi kere kaydirigubbakcemile3

Canım bence özele git bende devlete gittim hiç ilgilenmedi elime bir kağıt tutusturdu şu kiloya gelince gel dedi özelde testler yaptılar ne yiyip ne yemediğimi konuştuk bana özel liste yaptı sadece beyaz ekmek ve şeker yasakladı onun dışında listeyi takip ettim her hafta gittim kontrol oldum iki hafta sonra 6 günlük şok diyet verdi bir seferlik geçen sene en son ramazan da gittim sonra maddi durumlardan dolayı bıraktım çünki 4 ayda 480 tl gitti

slmm kızlarr kısa süreliğine girip çıkıyorumm benimm durumlar aynıı yarınn kayseri yolcusuyumm salıda uçuyomuşuzz ALLAH A EMANET OLUNN HAKKINIZI HELAL EDİNN SİZİ ÇOK SEVİYORUMM KALBİMM SİZİNLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…