Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın kepeklim hoşgeldin

hosbulduk canımcım sen nasılsın..aksam geldim ama sen cıkmıstın.napıosun nasılsın.ben dun test almadım ya.insan kendine gelince daha sabırlı oluyor sanırım.cıkmaz dıye korkuma almadım yani.

canım çok güzeldi valla siyah bikini almamı istedi eşim çok güzel oldu
7 gibi eve geldik canım ne olsun siz neler yaptınız

bizde arkadaslarla yemege cıktık uzun zaman sonra dısardaydık.eglenceliydi.erken gelmişsiniz ama yaa hava bile kararmadan donmussunuz.

inş canım yhaa dün bana diyordu sahile gitmişler bütün kokular rahatsız etmiş dayanamamış eve geri dönmüşler valla hamiş olursa onlara moral olarak çok iyi gelecekk

bugün daha iyiyim kepeklim birazdan doktora görüncem bakalım yumurtalarım hakkında ne diyecek
ay iyi ki almamışsın testi bence bekleyelim hüsrana uğramaktansa beklemek daha iyidir

ebrarcım test mi yapacaktın tatlım hadi iy haberlerini bekliyoruz innşşş sorun falan yoktur

yok ceylinim benim için erken daha test kepekli dün erken gebelik testi almayı düşünüyordu
ben bugün yumurta takibi için görüncem doktora bakalım iyi yumurtlamışmıyımkaydirigubbakcemile3

bugün daha iyiyim kepeklim birazdan doktora görüncem bakalım yumurtalarım hakkında ne diyecek
ay iyi ki almamışsın testi bence bekleyelim hüsrana uğramaktansa beklemek daha iyidir

hadi hayırlısı doktorlar güzel haberler verirler inşallah.bekleyelim azıcık daha yaa test icin.
ceylincim bizim ebrarla adet tarihlerimiz yakında oyle dun meraklanmıstık erken gebelik testini denesek mi demiştik de o yuzden.

hadi bakalım iyi yumurtlada yiğenimiz gelsin artık
kepeklim erken yapıpta hüsrana uğrama canım bende yaptım ama sonuçç hüsran bekle canımcım

inşallah bakalım yaaa..hayırlısı olsun inşallah.
ceylin sen sabah ne kadar erken geliyorsun evden mi giriyorsun şirketten mi.senin mesai epey erken galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…