Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlarrrrrrrrr ben geldim
şimdi doktora göründüm de herşey çok iyi
3 tane yumurtacık var ve ikisi 23 mm 1 tanesi de 24 mm
ve döllenmeye hazır gibiler dedi
ayyy çok mutlu oldum kızlar yaaaaaaa

hayırlı olsun canım ya senin adına çok sevindim allah gönlüne göre versin inş. Herşey yolunda gider.

ben hergun hastanede cnm gunde bşi kilo veriorm dunde hastanedeydim bu kusmak öldürcek beni ama teyzeleri bebeişim 6mm olmus 3 gunde 1.6mm buyumus

merhaba kaçıncı haftandasın? arkadaşım da 4 aylık olana kadar kilo vermişti kusmaktan ve birşey yiyememekten ilk aylar zor ama inşallah bizler de tadarız bu duyguyu :) ankarada hangi hastanede doktorun acaba bir sakıncası yoksa söyleyebilir misin?

ohhh masallah masallah calısmalara devam hız kesmek yok :dance:
yanlız ıkımızın gunlerı yakın yaa bende sen gibiysem eger calısmaya bız de devam :dance:

ayyy hiç sorma benim koçiş zaten dua ediyor üçüz olsun diye
kepeklim sende devam et çalışmalara sakın bırakma

Kızlar üçüz olursa allah size sabır versin nasıl bakacaksınız gerçi evde üçü birden pıtır pıtır gezerler ayyyyy ne kadar güzel allah herkese nasip etsin

kaydirigubbakcemile3 ay bide benim koçiş haftasonu mersine gitmeyi düşünüyor arkadaşlarıyla
amannnnnnnnn bırakmıyım hiç bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…