Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

neyse canım ben kaçar yarın görüşürüz erken kalkacağım çok öpüyorum senii canımcımm

Uşak canım dediğin testi uyguladım ışığa tutunca sanki içimde toz varmış ve hareket ediyormuş gibi gözüküyor ayyy çok heycanlandim şimdi sende de mi öyle oldu ordaysan acele cevap yazarmisin

uşakcım canmm benm inanılmaz derecede mutlu oldum resmi anca görebildim hayatm benm eltimnde nerdeyse bundan bile silikti allahım inşallah sağlıkla kondurur bebişini bu arada benmde 1 haftadır falan idrarım çok koyu ve tuhaf bi kokusu var bende nedenini merak ediyordum cnm hamilelerde idrar rengi koyumu oluyomuş bide ışığa tutunca içinde ne görünüyo onu anlayamadım ama sabah ilk idrarımla bende denicem inşallah sende kan testinin sonucunu almış olursun hayatım sabırsızlıkla beklicem sabah haberlerini

kıslarr valla sizlerle sohbet edebilmek için faturaları yazıyorum patronda yok rahaım yaniii
hadiii uyanın artıkkkkkk

gunaydııın ceylincim naber..nasılsın haftasonu nasıl gectı..kıız fotograftaki sen misin.

gecmısı okuyamadım kımın testi pozıtıf yaa onuda anlamadım ben bi gecmıse bakıım.

günaydın canlarım hayırlı sabahlar hepinize
nasılsınız bakalım görüşmeyeli
ceylinim haftasonu neler olmuş öyle ben bi kısmını okudum da hele bi tamamını okuyup geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…