Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet canım resimdeki benimm evet hamişlerimiz çıkıyor yavaş avaş darısı tüm isteyenlerin başına

dunde ben ole oldum kocamla dışardaydık hemen eve gelmek ıstedım hasta oldum sandım bı sancı gırdı kasıklarıma ama kendımı çok umutlandırmak ıstemıyorum uzuluyorum sonra

ayyy sayfalar çoook ya neyse yavaş yavaş okurum iyidir kızlar ya ne olsun havalar gittikce dahada ısınıyor ne olcak böyle cumartesi akşam hava kararana kadar denizdeydim ancak terimi ata bildim durulmuyor hiç bi yerde

ayyy kızlarrrr ne bu böyle ya çok şükür gelebildim
nasıl bi p.tesi ya bu üff
neyse kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz

uşakcım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

mehtap canım inş.herşey yoluna girer sıkma canını

gülcüm çok şükür sende de herşey yolundaymış hadi bakalım iyi çalışmalarkaydirigubbakcemile3

ayyy sayfalar çoook ya neyse yavaş yavaş okurum iyidir kızlar ya ne olsun havalar gittikce dahada ısınıyor ne olcak böyle cumartesi akşam hava kararana kadar denizdeydim ancak terimi ata bildim durulmuyor hiç bi yerde

ayy sorma bende ole terden oluyorum ama ıstanbul bugun serın sabahta yagmur yagdı

mrb kızlar. nasılsınız bugün baya hareketli burası patron şindik gitti hayret ptesileri çıkmazdı maaş günüya ondan gittiklava: ama ben rahatım şimdi. heehee

slm arkadaşlar, nasılsınız, uzun zamandır giremedim, okul kayıtları başladı çok yoğunduk geçen hafta. ben de pek iyiyim sayılmaz.sıcakla birlikte mide bulantıları mahvediyo beni ne görsem tiksiniyorum. insanın çaydan bile midesi bulanır mı? tüm haftasonu yattım, bu haftayı da atlatayım olmazsa rapor alacağım

hoşgeldin cnm. allah kolaylık versin mide bulantısı kötü ama tabi bizle ronuda yaşayamıyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…