hmm hayırlısı olsun cnm sen daha sonra tekrarla bakalım testi.Gül canım ben cumartesi evde kendim yaptım ikinci çizgi gölge gibi çıktı hastaneye gittim ordada kanda yapmıyorlarmiş idrar testi yaptılar negatif çıktı
Gülcüm canım ben dün gece rüyamda çok büyük bir kaplumbağa ve küçük bir kurba gördüm bu ne demek canım yorumunu bekliyorum
Yoncacım canım idrari şeffaf bir kaba alıp ışığa tut eğer içimde kum gibi şeyler görüyorsan hamile görmüyorsan değilsin yap ve bizede haber ver canım
ya kızlar bide cuma günü hastalanacak gibi sadece tuvalet kağıdına bulaşan nokta kanama vardı bende erken hasta oluyorum zannettim ama gerisi gelmedi ne olabilir acaba
yoncacım yerleşme kanaması olabilir canımm ayy inş hamişsindir canımcımm
kızlar ben dayanamıorm allahıom isyan etmek istemiorm ama cok bunaldım bütün iç organlarım ağrıo nefes alamıorm yoruldm midem çok kötüüümafoldumben
kızlar ben dayanamıorm allahıom isyan etmek istemiorm ama cok bunaldım bütün iç organlarım ağrıo nefes alamıorm yoruldm midem çok kötüüümafoldumben
Yonca senin bir belirtin varmı peki
Canım ben kapının önünde oturuyordum yoldan kaplumbağa bizim eve doğru geliyordu ben de korkup eve kaçıyordum o arada kurbayida kapının önünde gördüm bizim kapınin önünde yerli bir kurbağa var bu arada onu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?