Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Gül canım ben cumartesi evde kendim yaptım ikinci çizgi gölge gibi çıktı hastaneye gittim ordada kanda yapmıyorlarmiş idrar testi yaptılar negatif çıktı
hmm hayırlısı olsun cnm sen daha sonra tekrarla bakalım testi.

Gülcüm canım ben dün gece rüyamda çok büyük bir kaplumbağa ve küçük bir kurba gördüm bu ne demek canım yorumunu bekliyorum

kaplumbağa ev demek kurbağayı bilemicem
cnm rüyayı tam anlatcanız bana tek bir cisimle yorum olmaz. o yüzden kısa yazdımmı kızmayın. kaplumbağayı nasıl gördün sen ne yapıyodun fln detaylı anlat rüyanı cnm

Canım ben kapının önünde oturuyordum yoldan kaplumbağa bizim eve doğru geliyordu ben de korkup eve kaçıyordum o arada kurbayida kapının önünde gördüm bizim kapınin önünde yerli bir kurbağa var bu arada onu gördüm

eee kıslarr ne yaptınız haftasonu bakalım gezdiniz mi bol bol dinlenebildiniz mii huuu bacılarrrrrrrrrr

Yoncacım canım idrari şeffaf bir kaba alıp ışığa tut eğer içimde kum gibi şeyler görüyorsan hamile görmüyorsan değilsin yap ve bizede haber ver canım

valla yaptım ama bişey anlamadım kepek gibi yüzen bişeyler var ama bugün hastalanmam gerekiyor bakalım bekliyorum 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifdi pek umutlu değilim anlıycanız

Hııım içinde birşeyler varsa oluyormuş duyduğum kadar senin günün muş zaten akşama kadar bekle bakıyim benim günümde yarın bakıyim

ya kızlar bide cuma günü hastalanacak gibi sadece tuvalet kağıdına bulaşan nokta kanama vardı bende erken hasta oluyorum zannettim ama gerisi gelmedi ne olabilir acaba

kızlar ben dayanamıorm allahıom isyan etmek istemiorm ama cok bunaldım bütün iç organlarım ağrıo nefes alamıorm yoruldm midem çok kötüüümafoldumben

ya kızlar bide cuma günü hastalanacak gibi sadece tuvalet kağıdına bulaşan nokta kanama vardı bende erken hasta oluyorum zannettim ama gerisi gelmedi ne olabilir acaba

Aynen cuma günü bende hasta olacak gibi uyandım ama bişey yoktu öyle biraz kanama filanda olmadım zaten ağrıda bir iki saate geçti ama normelde ben ancak hastalanınca ağrım başlar yani belki senin ki tutunma kanamasıdir

Yonca senin bir belirtin varmı peki

ben ceçen ay serophene başladım ama dotorun tarif ettiği gibi kullanmadım ve o ay çok daha belirtim vardı karın kasık ağrıları gögüsler şişkinlik bu ay doktorun tarifine uydum ama belirtim yok sadece göğüslerim erkan ağrımaya başladı ben hamile olduğumu sanmıyorum adet olmasam bile hafta sonuna kadar test yapmam artık

hayr olsun cnm kaplumbağa eve doğru gelmesi size ya bir ev alcanız demek yada ev düşünceniz olcak. ama sen pek yanaşmıycan bu fikre.

bu arada selam. patron geldi kızlar sonra size dönerim kendinize iyi bakın inşallah bugün hamiş haberi alırız.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…