Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

off su gogus reklamına da sınır oldum haa.
one yaa gozumuze soka soka ..kaldırsınlar sunu yaa.

ebrarcım hosgeldin canım nasılsın..

bu resımdekı test yarım saat önce yaptım saglık ocagına gıtmeden .bugun rengı daha koyuuu

Uşak canım dediğin testi uyguladım ışığa tutunca sanki içimde toz varmış ve hareket ediyormuş gibi gözüküyor ayyy çok heycanlandim şimdi sende de mi öyle oldu ordaysan acele cevap yazarmisin

ewt cnm deniz kumu gibi benimki birde beyaz kepek gibi bişiler var.....

kıslarrr nasılsınız
kusura bakmayın işlerim vardı biraz
şirkete misafir geldi onlarla ilgilendim canlarımm
uşak sonucu saat kaçta alacaksın canımmm

kıslarr yarım saatlik işim var sonrasında sizlerleyimm
hem kahvaltımı yapayım hemde azıcık işim var onu halledip gelecem
kepeklim fotoyu sordun canım yorum bekliyorumm benim şekerim

cnm 3bucuk gıbı gıdıcem almaya bende cıktım kızlar karnım acıktı öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

Uşakcim aynen öyle canım tozlar uçuşuyor gibi geldi bana ama çok ince ve biraz kepek gibi var inşallah doğrudurda bende hamisimdir kızzzlar eşimi aradım test al dedim ama o yok yarın alırım dedi yani beklicem yarın yine evde kendim test yapıcam eğer kırmızılar gelmezse tabi ama dün akşamdan beri olmuçam gibi his var içimde ama bilmiyorum tabiki

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. ben iyiyim karnım davul gibi geziyom. adet olcam bikaç güne kalmaz ilaç etkisini gösteriyo. çok fenayım.

cnm 3bucuk gıbı gıdıcem almaya bende cıktım kızlar karnım acıktı öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
cnm evt testine göre hamilesin cnm artık yanılma payı fln yokk. hadi hayırlı uğurlu olsun. gözün aydın cnm. allah kucağına almak nasip etsin darısı bizlerin başına.

cnm inşallah sende hamilesindir. test yapmadınmı daha sen.ne duruyon cnm

Gül canım ben cumartesi evde kendim yaptım ikinci çizgi gölge gibi çıktı hastaneye gittim ordada kanda yapmıyorlarmiş idrar testi yaptılar negatif çıktı

Yoncacım canım idrari şeffaf bir kaba alıp ışığa tut eğer içimde kum gibi şeyler görüyorsan hamile görmüyorsan değilsin yap ve bizede haber ver canım

Gülcüm canım ben dün gece rüyamda çok büyük bir kaplumbağa ve küçük bir kurba gördüm bu ne demek canım yorumunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…