Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım ben sana cevap yazdım okumadın mi

oo hoşgeldiniz yeni bayanlar. ben yorum yapmıyorum sadece okuyorum yazılanları başım çok ağrıyo tansiyon yükseldi. sohbetiniz bol olsun.

evt gülcüm sıcaklarla boğuşuyorm cnm yaaaa ama şükrediyorumki son zamanlarımda böyle sıcak olmayacak. yoksa napardım bilmiyorum. son aylarını yaşayan arkadaşların allah yardımcısı olsun. sen hamile misin?

allah yardımcın olsun cnm. ben hamile değilim. inşallah doktorun dediğine göre 1-2 aya kalmaz hamile kalırsın dedi. bakalım nasipde varsa olur.

Off çok sıkıldım kızlar yaaa ben bu bebek konusundan artık yanlış anlamayın şu belirti olabilirmi diye düşünmekten çok sıkıldım ben tekrar çalışmalara başlayınca siteye daha az girerim böylece de az düşünürüm kızlar

hayırlısı olsun cnm benim umarım en kısa zamanda güzel mutlu haberini alırız
saol cnm herşey allahdan.benim 4,5 aylık bide 1 aylık düşüğüm var nasipse olur bakalım

cnm çook haklısın ben bile etkilenmeye başladım. düşünmeyeyim diyorum ama insanın aklına giriyo.

canım benim çok saol
ya ben balı hiç sevmem ki
şeker bile kullanmıyorum çayda kahvede nasıl olcak bilmiyorum ama içmeye çalışırım canım
sende bendensin hayatta bal sürmem ağzıma :kedi:
ah canım ben durumumu anlatsam tek değilmişim dersin hepimiz eşlerimizle zaman zaman tartışıyoruz tamam bu sefer bitti ayrılıyoruz diyoruz ama olduğumuz yerde sayıyoruz yinede her evlilikte oluyor takmamaya bak kendini düşün bitek kaydirigubbakcemile5 bizde benim ailem eşimi sevmiyor istemiyor hatta babama kalsa ayrılsam çok mutlu olur kendileri 3,5 yıl oldu evleneli yinede değişmedi bende eşimle kendi ailem arasında çok bocalıyorum üstelik biz aynı apartmandayız düşün yani allahtan eşime belli etmemeye uğraşıyorum ama kendim harab oluyorum işte içime atmaktan
slm kızlaaaar nasılsınız? uzun bir aradan sonra döndüm çokta özledim sizleriiii
oooo selam canım naber vallaha seni burada gören cennetlik nerelerdeydin kız daha bugün senin adını andım vallaha özlettin nasıl gidiyor hamilelik
hoşbulduk kızlar:)))
sıcaklar sizi de vurmuş galiba?

sende hoşgeldin canım bak herkesi çekiyorum buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…