Tabıı kı gıderım ama bana net yanıt vermedınız hala ):
ıdrar testı pozıtıf cıkarsa esımı mujdeleyebılır mıyım?
Nıcın vazgectım?
Esımın aılesının bana yasattıkları sonucu,
sınırlerım harap oldu ve esım benı desteklemesıne ragmen,
onun ustune cok gıttıgım ve onunda sabrı tukendıgı bır anda tartıstıgımız ve ayrılma kararı aldıgımız ıcın.
Gercı bır kac saat sonra her sey normale dondu ama sadece esım ve benım ıcın!
gülüm dikkat et kendine canımcımm ayyyy çok sıcak yhaaa
kızlarrr ben çıkıyorum yarın görüşürüz hepinizi çok çok öpüyorumopuyorumnanaktan
slm kızlaaaar nasılsınız? uzun bir aradan sonra döndüm çokta özledim sizleriiii
evt gülcüm sıcaklarla boğuşuyorm cnm yaaaa ama şükrediyorumki son zamanlarımda böyle sıcak olmayacak. yoksa napardım bilmiyorum. son aylarını yaşayan arkadaşların allah yardımcısı olsun. sen hamile misin?
allah yardımcın olsun cnm. ben hamile değilim. inşallah doktorun dediğine göre 1-2 aya kalmaz hamile kalırsın dedi. bakalım nasipde varsa olur.
saol cnm herşey allahdan.benim 4,5 aylık bide 1 aylık düşüğüm var nasipse olur bakalımhayırlısı olsun cnm benim umarım en kısa zamanda güzel mutlu haberini alırız
Off çok sıkıldım kızlar yaaa ben bu bebek konusundan artık yanlış anlamayın şu belirti olabilirmi diye düşünmekten çok sıkıldım ben tekrar çalışmalara başlayınca siteye daha az girerim böylece de az düşünürüm kızlar
sende bendensin hayatta bal sürmem ağzıma :kedi:canım benim çok saol
ya ben balı hiç sevmem ki
şeker bile kullanmıyorum çayda kahvede nasıl olcak bilmiyorum ama içmeye çalışırım canım
ah canım ben durumumu anlatsam tek değilmişim dersin hepimiz eşlerimizle zaman zaman tartışıyoruz tamam bu sefer bitti ayrılıyoruz diyoruz ama olduğumuz yerde sayıyoruz yinede her evlilikte oluyor takmamaya bak kendini düşün bitek kaydirigubbakcemile5 bizde benim ailem eşimi sevmiyor istemiyor hatta babama kalsa ayrılsam çok mutlu olur kendileri 3,5 yıl oldu evleneli yinede değişmedi bende eşimle kendi ailem arasında çok bocalıyorum üstelik biz aynı apartmandayız düşün yani allahtan eşime belli etmemeye uğraşıyorum ama kendim harab oluyorum işte içime atmaktanTabıı kı gıderım ama bana net yanıt vermedınız hala ):
ıdrar testı pozıtıf cıkarsa esımı mujdeleyebılır mıyım?
Nıcın vazgectım?
Esımın aılesının bana yasattıkları sonucu,
sınırlerım harap oldu ve esım benı desteklemesıne ragmen,
onun ustune cok gıttıgım ve onunda sabrı tukendıgı bır anda tartıstıgımız ve ayrılma kararı aldıgımız ıcın.
Gercı bır kac saat sonra her sey normale dondu ama sadece esım ve benım ıcın!
oooo selam canım naber vallaha seni burada gören cennetlik nerelerdeydin kız daha bugün senin adını andım vallaha özlettin nasıl gidiyor hamilelikslm kızlaaaar nasılsınız? uzun bir aradan sonra döndüm çokta özledim sizleriiii
hoşbulduk kızlar:)))
sıcaklar sizi de vurmuş galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?