cnm korkunun ecele faydası yok benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. geçen ay historoskopi yaptılar rahime kamerayla bakıldı sonra ameliyatını oldum sonra iyileştimi diye bakmak için filmini çekildim. acıya bağışıklık kazandımacıyo tabiki bana dr. filmden önce ağrı kesici yazdı iç gel dedi ben 2 saat önce içtim benden önce biri çekildi çok ağrısı olmuş ilaç içmeden gelmiş dr. söyledi sen içtiğin için çok ağrın olmaz dedi. dediği gibide az oldu. bazılarında mide bulantısı kusma flnda oluyomuş.ama çare yok her acıya katlanmamız için kadın olarak yaradılmışız.
evde yazı var unutmazsam getirim neden kadınlar özel.anlatıyo.
teşekkür ederim canm cevabın için ben de dış geblik ameliyatı oldum sağ tüpümden 6 aydır deniyoruz bebk çalışmalarını olmadı problem olup olmadığını filmden anlarız dedi.ara sıra sağ tarafımda sancılar oluyo bide film çektirirsem kötü olurum heralde ama.dediğn gibi acıya alıştık artık mecburen çektircez .ama şans işte doktorum hamileymiş çektiremedim bi sonraki aya kaldı.adet bittikten 2 gün sonra çekiliyomuş demi
Ceylin inceledim daha büyük olsaydıkaydirigubbakcemile3 güzelsin canım Allah eşine bağışlasın, bu arada diyet nasıl gidiyor cuma tartı günümüz.
ya nasıl iş bu doktor hatasını çekiyo kız. keşke dava açsalardı avkt. verceklerdi parasını dava sonunda vercem dicekti kaçtane avkat bulurdu. şimdi artık tıkalı tüp diye bişi yokki ameliyatla açıyolar. yumurtası olmayan bile başka yumurtaya hamile kalıyo tıp çok ilerledi. tühya üzüldüm bak.Gül canımya sende ablam gibi çok çekmişsin ama bir farkınız var sen hamile kalmışsın ablam hiç kalmadı, tüpleri tıkalı diye doktor ameliyat etti tam tersi tüplerini açıcağım diye tıkamıştı ay o zaman diğer ablamda bende yanındaydık doktor enişteme önceden demiş çocuğu olmaz diye biz biliyoruz tabi ama söylemedik ablama doktora kontrole gitmiştik beraber doktor söylemiş rezil kendi beceriksizliği dava edin diye çok dedimde uğraşacak maddi imkanları yoktu,doktorlar sana hamile kalırsın demiş ama zaten daha öncede kalmıştın inşaallah sorunsuz bir şekilde hamile kalırsın.
hmm olur inşallah ya umudunu yetirmesinler. evt alanya yakn bana 1 saat fln mış.siz aslen kütahyalımısınız.Alanyadalar canım sana yakın ablam antalyada tüp bebek tedavisi gördü devlet yardım ediyorya hani ama tutmadı.
bişey sorıcam benim adetlerım duzenli korktugum şey işte benimde tuplerımde bı sorun olması bunuıda ancak rahım fılmıyle anlaşılır değilmi kıslar
benim adetle ilgisi yoktu geçti adetim olmadı yinede çektiler.teşekkür ederim canm cevabın için ben de dış geblik ameliyatı oldum sağ tüpümden 6 aydır deniyoruz bebk çalışmalarını olmadı problem olup olmadığını filmden anlarız dedi.ara sıra sağ tarafımda sancılar oluyo bide film çektirirsem kötü olurum heralde ama.dediğn gibi acıya alıştık artık mecburen çektircez .ama şans işte doktorum hamileymiş çektiremedim bi sonraki aya kaldı.adet bittikten 2 gün sonra çekiliyomuş demi
bişey sorıcam benim adetlerım duzenli korktugum şey işte benimde tuplerımde bı sorun olması bunuıda ancak rahım fılmıyle anlaşılır değilmi kıslar
Canım doktorundan sana bulaşsın inşaallah çekinmene gerek kalmadan hamile kalırsın artık doktoruna kontrol için gidersin.
ya nasıl iş bu doktor hatasını çekiyo kız. keşke dava açsalardı avkt. verceklerdi parasını dava sonunda vercem dicekti kaçtane avkat bulurdu. şimdi artık tıkalı tüp diye bişi yokki ameliyatla açıyolar. yumurtası olmayan bile başka yumurtaya hamile kalıyo tıp çok ilerledi. tühya üzüldüm bak.
evt benim avantajım fazla 2 kere gebe kaldım inşallah ilk aydan yine tutar. çok merak ediyom valla.
hmm olur inşallah ya umudunu yetirmesinler. evt alanya yakn bana 1 saat fln mış.siz aslen kütahyalımısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?