Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

teşekkür ederim canm cevabın için ben de dış geblik ameliyatı oldum sağ tüpümden 6 aydır deniyoruz bebk çalışmalarını olmadı problem olup olmadığını filmden anlarız dedi.ara sıra sağ tarafımda sancılar oluyo bide film çektirirsem kötü olurum heralde ama.dediğn gibi acıya alıştık artık mecburen çektircez .ama şans işte doktorum hamileymiş çektiremedim bi sonraki aya kaldı.adet bittikten 2 gün sonra çekiliyomuş demi

Ceylin inceledim daha büyük olsaydıkaydirigubbakcemile3 güzelsin canım Allah eşine bağışlasın, bu arada diyet nasıl gidiyor cuma tartı günümüz.

bişey sorıcam benim adetlerım duzenli korktugum şey işte benimde tuplerımde bı sorun olması bunuıda ancak rahım fılmıyle anlaşılır değilmi kıslar

Canım doktorundan sana bulaşsın inşaallah çekinmene gerek kalmadan hamile kalırsın artık doktoruna kontrol için gidersin.

Ceylin inceledim daha büyük olsaydıkaydirigubbakcemile3 güzelsin canım Allah eşine bağışlasın, bu arada diyet nasıl gidiyor cuma tartı günümüz.

canım diyet idare eder ama ben bizdeki baskülü anlamadım yhaa farklı farklı gösteriyo sayıları neyse artık cumaya bakacağız
tşk ederim canımmmm

ya nasıl iş bu doktor hatasını çekiyo kız. keşke dava açsalardı avkt. verceklerdi parasını dava sonunda vercem dicekti kaçtane avkat bulurdu. şimdi artık tıkalı tüp diye bişi yokki ameliyatla açıyolar. yumurtası olmayan bile başka yumurtaya hamile kalıyo tıp çok ilerledi. tühya üzüldüm bak.
evt benim avantajım fazla 2 kere gebe kaldım inşallah ilk aydan yine tutar. çok merak ediyom valla.
Alanyadalar canım sana yakın ablam antalyada tüp bebek tedavisi gördü devlet yardım ediyorya hani ama tutmadı.
hmm olur inşallah ya umudunu yetirmesinler. evt alanya yakn bana 1 saat fln mış.siz aslen kütahyalımısınız.

bişey sorıcam benim adetlerım duzenli korktugum şey işte benimde tuplerımde bı sorun olması bunuıda ancak rahım fılmıyle anlaşılır değilmi kıslar

Evet canım maalesef benimde korktuğum o

benim adetle ilgisi yoktu geçti adetim olmadı yinede çektiler.

evt cnm rahim filmiyle anlaşılıyo herşey. işin püf noktası orda

eflalciğim ne olsun canım cume ve cumartesi doktora gittim kist falan yokmuş çok şükür hormonlarıma baktı östrojen hormonum çok yüksek çıktı oda yumurtlamamı engelliyor o yüzden adet olamıyorum şimdi duphaston verdi adetim sökülsün diye biliyorsun farlutal ile sökülmemişti sonrada glukofen ile tedaviye başlayacakmış yumurtlama gerçekleşsin diye
vallaha eskiden erkeklik hormonlarım fazlaydın d.k. hapı vermişti doktor şimdide kadınlık hormonlarım fazla dengeleyemiyorum bi türlü çok gıcık bişeymiş kadın olmak vallaha allahın gücüne gitmesinde hep kadınlar çekiyor akannehir

kızlar yarın ramazanın 1 ci günü hayırlı olsun hepinize mubarek olsun inşallah ramazan mubarek gün yüzü suyu ürmetine allah hepimize evlat verir bekletmeden.aminn:Saruboceq:

Sivaslıyız canım,antalya alanya manvgat gördüm oraları hep side falan gezmiştim çoğu yerin adını bile hatırlamıyorum,tıp fakültesinde tüp bebek tedavisi görmüştü,bilmiyorum canım ya doktor doğru söylememişte olabilir neyse şimdi çok mutlu kızı var artık Rabbim nasip ederse bir tane daha verir.

Kızlar bende çıkıyorum sohbetiniz çok datlu amma kocacığım gelir birazdan hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…