Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin reyhancımmm hayırdır inşş canım benimde öyle yhaa hiç biş yapasım gelmiyor
hoşbuldum canım,hoş gelemesem de
hoşgeldin reyyan

burdayım cnm telde müşt. vardı. ben şimdilik iyiyim karnım ağrıyo. senin neyin vr cnm. sıcakdandır belkide. mahvediyo sıcak pazar günü evde kaldımmı bende aynı boş çuval gibi yatıyom.
hiç böyle olmamıştım yaa nerdeyse ağlayacam
tabı canım ole dıyorum kısmetse olurrr beklıyorum bakalım şimdi ramazanda geldı yarın oruç bu ayda ole geçer

öyle deme yaa geceler ne güne duruyor,belki nasibimiz bu güzel aydadır

reyyan hoşgeldin çok dertlisin canım ne olduki kendini bu kadar germe

gül vallaha bizdede ben çok kin tutarım hayatta unutmam kırılınca yapım öyle o yüzden önce düşünür öyle konuşurum hep herkese karşı eşimde tam tersi ağzına geleni sayar sonra unutur bişe olmamış gibi

bu arada KUTLU AYIMIZ KUTLU OLSUN HEPİMİZE İNŞAALLAH...HAYIRLAR BIRAKSIN GİDERKEN...HAYIRLI BEBİŞLERİDE :)
İFTAR anında yapılan dualar geri çevrilmeyen dualardan biliyorsunuz hep dua edelim birbiimiz için de...

benimde uykum geldi gece hiç uyumadım sıcakdan bide 2 de yiğenim akkıma alo dicem diye tutturmuş kardeşim aradı al konuş diye. yarım yamalak konuşuyo ben onun aşkıyım ama akkım diyo. eve gidince uyurum diom uyku kaçıyo.

mehtapcım,çooook halsizim yaa,sabahtan beri yatar mı insan hasta gibiyim.kalkamıyorum.
bu arada sen de bira ben gibisin,bend ekolay kolay unutamam yaa aslında çok iyi bi şey de değil ama...yapı işte aşmaya çalışıyorum

cnm bende kinciyimdir ama yüzüne bakınca bir müttet sonra ona kızarım barışmaya gelmiyo die.

aminn cnm cümlemize allah versin. dua edelim tabiki birbirimize

canım benimmmmmm yhaaa eve gidince yat uyu bariii canımmm

ben oruç tutamıcam heralde Allah guç verırıde benım uykum gelıyo iş yerınde olmuyoo

ama kocam için kalkıcam sahura

benim gündüz iş yerinde kimse olmadığı için rahat olurum ma eşim gün boyu güneşin alltında ve ırmakta o tutamıyacak bizde de

kıslar bende sahurda yasini şerif okumayı düşünüyorumm nasıl olur sizceee
aaa çok da güzel olur neden olmasın ne için okuyacaksın
ben oruç tutamıcam heralde Allah guç verırıde benım uykum gelıyo iş yerınde olmuyoo

ama kocam için kalkıcam sahura

neden canım yaa sabretsen çok daha güzel olur...inşaallah tutarsın ama malum o biraz da sana bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…