Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok canım yhaaa en geç akşam 10 buçukta yatıyorum ve sabah 6 daa kalkıyorum gün boyuda oturuyorum iş yaptığım yokki yorulayımm canımcımm
çok saol canımm

Valla kızlar bende 3 aydır çok değişiklik oldu ama içimde hiç bir huzur olmadı yani kendimi hamile gibi hissetmedim olmasını istedim ama her halde insanın içine doğar dimi

kızlar siz benim yazdıklarımı görmüonuz mu:1no2: 2ci kız yeğenim geliyo didim bişi demediniz. :çok üzgünüm:
pardon canım ben gözden kaçırmışım sayfalar çabuk ilerliyor zaten ben arada bi tazeliyorum sayfayı sürekli okuyamıyorum
allah analı babalı büyütür inşallah sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur

Selam kızlar ben geldim nasılsınız? Hım kahve evet bende duydum sperm hareketliliğini artırıyormuş ama eşimde bende kahve sevmeyiz evde de bulundurmam.
hoşgeldin canım naber nasıl gidiyor
bilmeyen yokki şekerimm anlaması gayet normallkaydirigubbakcemile3
kıslarr yhaa sbahları yataktan kalkmak istemiyorum her tarafım dövülmüş gibi ağrıyor bunun için ne yapabilirim fikri olan var mıı:uhm:
vallaha canım bi faydası yok galiba sıcaklar bastırdığından beri bende malesef öyleyim kışın hiç böyle bi derdim olmaz
hoşgeldin canım malesef bu konuda bi bilgim yok yardımcı olamayacağım ama gülün dediği gibi psikolojikte ola bilir

yok canım yhaaa en geç akşam 10 buçukta yatıyorum ve sabah 6 daa kalkıyorum gün boyuda oturuyorum iş yaptığım yokki yorulayımm canımcımm
çok saol canımm
kız tavukların yengesimisin sen. erkenden yatıyon.sabah nie erken kalkıyon işyerine çok yakınsın

Valla kızlar bende 3 aydır çok değişiklik oldu ama içimde hiç bir huzur olmadı yani kendimi hamile gibi hissetmedim olmasını istedim ama her halde insanın içine doğar dimi

cnm kimisi hissediyo.ben hissetmemiştim aklıma bile gelmemişti.kimisi daha adet olmadan ağzımın tadı değişti hamileyim diyo biliyo.

Ceylin kelin ilacı olsa başına sürermiş ama yorgunluğu kansızlık yapıyor canım kanında baktır istersen bende var da.

Esra senin neyin var canım hayırdır?

Ebrar bu arada hoşbulduk canım sitede virüs mü var nedir ne zaman girsem pc kapanıyor da cevap yazamamadım

Mehtap ne olsun canım reglime bir hafta var bizde pek faaliyet olmadı beklentim yok ama Allah'tan umut kesilmez, sen nasılsın regli oldun mu canım?

Gül yeğenin analı babalı büyüsün canım darısı bizlerin başına,bende 5 tane yeğen var altıncıda yolda:)

gülüm canımm arkadaşlar transfere gitmek için 6 buçukta ofisten çıkıyorlar bende mecbur erken kalkıyorummm
eflalcimm ilk fırsatta gidip baktırayımm kanıma

okadar takinti yaptigimi sanmiyorum ama ne biliyim bebek olmadigi kesin yani normal adet oldum sinir bozucu bir durum ama psikolojikde olabilrde bilincalti olabilir hayirlisi yorumlariniz icin tesekkur ederim.opuyorumnanaktan

mzuhal hoşgeldin cnm
benim bir akrabam var 2ci bebekden sonra tüplerini bağlattı 6 sene sonra hamile kaldı istemediği için aldırdı 3 sene snra yine hamile kaldı ve doğurdu onu artık. binde bir kişide bağlanan tüplerde sızma yapıyomuş şansa bak bizim açıkken tutmuyo.milletin sızmayla kalıyo

Ay ceylin resimdeki senmiydin bende öylesine koymuştur diye dikkat etmedim hım inceliyim bakıyım :)

hoş buldum canm sen rahim filmi çektirdin mi gül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…