Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

valla benim eşim tutamıyor o yüzden tek ben kalkıyorumm onda da bolllll su içip yatıyorum bişey yiyecek olsam lokmalar ağzımda çoğalıyorr ne yapacağımm bilmiyorumm

ayyyy kıslarr hadi iyi haberler verinde sevinelimmm yhaa
ebrarcım dün eşimle konuştum bebiş olayını bir süre istemiyorumm dedii çok üzüldümm yhaa moralimm bozuk şimdiii

günaydın bayanlar. nasılsınız ben kötüyüm sıcakdan sabaha kadar uyumadım ya çok fenayım. akşamı nasıl edicem bilmiyom. klima alamadık buay napcaz bilmiyom.

ayyyy kıslarr hadi iyi haberler verinde sevinelimmm yhaa
ebrarcım dün eşimle konuştum bebiş olayını bir süre istemiyorumm dedii çok üzüldümm yhaa moralimm bozuk şimdiii

ya bakma sen bazı erkekler öyledir istemiyorum derler ama olunca da dünyalar onların olur babalık duygusu farklı bişey çünkü eşin sorumluluk almaktan falanmı çekiniyor acaba

ya bakma sen bazı erkekler öyledir istemiyorum derler ama olunca da dünyalar onların olur babalık duygusu farklı bişey çünkü eşin sorumluluk almaktan falanmı çekiniyor acaba

valla bilemedimm canımm yhaa ne istediği belli değil kii canım anlamak çok zorr

gülüm hoşgeldin canımmmmm

hoşbulduk cnm naber nasılsın kocan neden istemiyo bebek ya şu erkekleri hiç anlamıyom kızdılarmı ben çocuk istemiyom derler benim eşimde yapar bazen. ben ameliyatlar oluyom canım yanıyo geçen kavgada ben 1 sene bebek idtemiyom demezmi.valla burnundan geirdim söylicene pişman oldu.

hosgeldiniz kızlaar.
ceylincim ya zaten senin esin askere gitmeyecek miş bak gor donuste oda ıstıyor olacaktır.
ebrarcım valla belirti yada hissetmelerim anlık oluyor oyle ozellıkle su oluyor dıyebılecegım bısey yok.bıraz kafam karısık yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…