ben de tam tersi ezellin hastasıyım korku gerilim gizem dolu filmler olacak bana da
bu sene yeni okula tayin oldum bu okulda bana 1.sınıfları vereceklermiş de bende söyleyeyim diyorum hamile kalmayı planlıyorum eğer allah nasip eder de kalabilirsem hep raporlu olurum ben yüksek riskli gebelik grubunda olucam çünkü eşimle onu konuşuyorduk şimdi bir ihtimal belki 1 vermezler o zaman yazık çocuklara 1.sınıfta öğretmen değiştirmek çok zor
Hayırdir neyin varki riskli gebelik için
bundan önceki bebeğim haziranda 5buçuk aylıkken sonlandırıldı canım bebeğimde ağır bir beyin anomalisi vardı şu anda bir daha hamile kalırsam yine risk altındayız allah korusun yine olma ihtimali az da olsa varmış
Canım olurmu herkesin yeri var aramızda ben eklemeyi bilmiyorum arkadaşlarda görmemiştir sen gününü yaz ben yarın seni ekletirim canım üzülme
Mehtap canım sakineyi de ekleyelim gelsinde gününü soralım beni aramıza almıyorsunuz diye dert yanıyordu
canım düşük yapmana üzüldüm geçmiş olsun umarım bir an evvel hamile kalırsın benim bir kızım var şimdi de 7 haftalık hamileyim midem çok bulanıyo şu ilk üç ayı atlassam hayırlısıyla rahatlıcam sen kaç yıllık evlisin ilk bebeğinmi
günaydın kepeklim iyidir senden ne haber nerelerdesin ya
daha geçen sordum bu kız nerde niye hiç gelmiyo dedim
hayırdır dışarda napıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?