Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hayırdir neyin varki riskli gebelik için

Hayırdir neyin varki riskli gebelik için

bundan önceki bebeğim haziranda 5buçuk aylıkken sonlandırıldı canım bebeğimde ağır bir beyin anomalisi vardı şu anda bir daha hamile kalırsam yine risk altındayız allah korusun yine olma ihtimali az da olsa varmış

Geçmiş olsun canım inşallah normel bir gebelikle sağlıklı bebeğine kavuşursun

Canım olurmu herkesin yeri var aramızda ben eklemeyi bilmiyorum arkadaşlarda görmemiştir sen gününü yaz ben yarın seni ekletirim canım üzülme

çok sağol canım ben şuan tam olarak günümü söyleyemiyeceğim çünkü yeni düşük yaptığım için devam ediyor benimki ama en son adet tarihim 14 hazirandı.teşekkür ederim canım tekrardan

Mehtap canım sakineyi de ekleyelim gelsinde gününü soralım beni aramıza almıyorsunuz diye dert yanıyordu

:)) canım iki iki sefer yazdım eklermisiniz diye cevap veren olmadı oyüzden yeni arkadaşlar kabul etmiyorsunuz diye düşündüm başka bir nedeni yok canım yanlış anlaşılmasın sakın

nasip değilmiş canım çok sağol.ben 8 yıllık evliyim benim ilk çocuğum erkekti 7 aylık doğdu 1 ay yaşadı vefat etti 2 sene sonra tekrar hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj oldum 1 yıl sonra falan tekrar hamile kaldım ve 8 aylık doğum yaptım şükürler olsunki sağlıklı şuan 3 yaşında cadı bir kızım var üçüncüyü istiyorduk ama oda nasip olmadı bildiğin gibi canım.çok sevindim canım hamile olduğuna inşallah allah sağsağlim kucağına almayıda nasip eder.bendede oluyor ilk 3 ayda bulantılar inşallah atlatırsın bu dönemide canım.

ceylin sende burdaymıssın yazmamsısın naber canım..dun neler yaptınız gecmıse bakamadım.hep dısardaydım az sonra yıne gidecegım..işler cok cok yogun

günaydın kepeklim iyidir senden ne haber nerelerdesin ya
daha geçen sordum bu kız nerde niye hiç gelmiyo dedim
hayırdır dışarda napıyon

günaydın kepeklim iyidir senden ne haber nerelerdesin ya
daha geçen sordum bu kız nerde niye hiç gelmiyo dedim
hayırdır dışarda napıyon

ya benim işlerimin yarısı arazide o yuzden sureklı dısarda oluyorum.ugrasıyoruz işte ..nasıl sende durumlar.ne zzaman yapıoruz testi kaydirigubbakcemile5

ayy canım yazık kız sana bu sıcakta dışarda
walla durum nasıl bende bilmiyorum hiç bir değişiklik yok henüz
bilmem ne zaman yapalım ben regl günümü beklerim sanırım regl olmazsam yapmayı düşünüyorum
sen ne zaman yapcan aldın mı erken gebelik testi

günaydın kıslarrr ne olsun dün öğleye kadar yattım valla uykum geliyor sürekli
siz neler yaptınız canlarımm

ayy ceylinim hiç sorma şuanda gözümü açamıyorum walla bıraksalar akşama kadar uyurum
ayy ne var yani ramazan boyunca izinli olsaydık ya

canım dün ne olsunnn hatice isimli arkadaş düşük yaptı aramıza yeni arkadaşlar katıldı ne olsunn

hatice ye üzüldüm ya Allah kolaylık versin inşallah hemen bir daha hamile kalır.benim hic bilgim yok neden olur kimyasal gebelik.
ebrarcım inan aksam kendimi eve zor atıyorum.hic eczane falan bakmak aklıma gelmıyor.benim adetim pazara denk geliyor ama musaıt olursam belkı cumartesiden yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…