Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hı bide pilav makarna falan bunlardanda 2 yemek kaşığı iftarda yiyebilirsin iftardan 2 saat sonra pilav makarna yok canım sahur kahvaltı iftar öğlen yemeği iftardan 2 saat sonrasıda akşam yemeği yerine geçiyormuş işte

kız bende yarısını yemem zaten bide 3 dilim ekmek iftarda 2 saat sonrasında 2 dilim ekmek sahurdada 3 dilim ekmek var ay ben geçen senede canım sıcaklardan iftarda su içmekten hiç birşey yiyemiyordum yani bunların hepsini yiyebiliceğimi sanmıyorum

anladım canım ben çıkıyorum azcık uzanayım elektrikler hala gelmedi bu arada sinir oldum iyice yarın görüşürüz canım

beğendim canım ya değişik bi dizi insanın gülmeye ihtiyacıda olunca daha iyi geldi bu dizi

Dimi ben komedi tarzı filmleri severi öyle ezelmiş aşkı mennuymuş hiç sevmem komedi dışında tek izlediğim dizi kurtlar vadisi

ben izliyodum ama artık duygusal takılmıyom bende bende kurtlar vadisini severim buarada

Ayyy şimdi diğer topiklere baktımda kızlar bu kimyasal gebelikte kötü oluyormuş peki kimyasal gebelik hiç anlamadan olabilirmi yani normel günümde regl oluyorsun fakat normele göre çok çok fazla ağrı olunca kimyasal gebelik olmuş olurmu

Dimi ben komedi tarzı filmleri severi öyle ezelmiş aşkı mennuymuş hiç sevmem komedi dışında tek izlediğim dizi kurtlar vadisi

ben de tam tersi ezellin hastasıyım korku gerilim gizem dolu filmler olacak bana da
bu sene yeni okula tayin oldum bu okulda bana 1.sınıfları vereceklermiş de bende söyleyeyim diyorum hamile kalmayı planlıyorum eğer allah nasip eder de kalabilirsem hep raporlu olurum ben yüksek riskli gebelik grubunda olucam çünkü eşimle onu konuşuyorduk şimdi bir ihtimal belki 1 vermezler o zaman yazık çocuklara 1.sınıfta öğretmen değiştirmek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…