Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben ayın 1inde adet oldum cok fazla sancılı oldum 2 gün iğne ile ayakta kalabildim ama bu kadar sancıya ragmen cok az hastalandım normalden azdı suanda sağ göğsümde sislik ve agrı var adetimin bitmesine ragmen gecmedi ayrıca vajiinal bölgemde beyaz lekeler ve pis bir koku var adet oldugum tarihten itibaren hiçbirsey yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu bulantı yapıyor hergün baş ağrım var cok yoruluyorum suanda psikolojim o kadar bozukki hergün bir yerimde sorun cıkması beni delirtiyor sürekli halsizim ve uykuya doyamıyorum bilgisi olan varsa benimle paylassın cok ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim doktora gitsem hangisi için gidecem onuda bilmiyorum ne olur yardım edin bana

kızlarrrrr merhaba
ayyy inanmıyorum yoncaaaaaa gerçekten hamilemisin kuzumm
ay çok çok güzel ya inş. öyledir gülümm

canım o zaman yarın tekrar yap 2 . çizgiyi daha net görürsen kan testi yaptırmaya git bence ayyy çok heyecanlandım ben yhaa

yoncaaaaaaaaa kızz gerçekten gördün mü çift çizgiyii
ayy çok heyecanlı walla ay hadi git de kan testi yaptır yaa

kızzzllllaaaaarrrrr ikinci çizgi var ama çok silik güvensemmi teste
canım benim pc yavaş şimdi yeni gördüm şaşılacak bi durum vallaha ben senin yerinde olsam hemen doktora koşardım vallaha baktırmaya tebrikler canım inşallah sağ salim kucağına alırsın süper ya
aramıza hoşgeldin acaba üstüne görüyor ola bilirmisin bi test yaptırsana kanda

ya birsürü para verip erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün kala koca bir negatifti şimdi 3 liralık kötü testlerle çift çizgi çıktı çizgi belirginde ben test ucuz diye güvenemiyorum

ya birsürü para verip erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün kala koca bir negatifti şimdi 3 liralık kötü testlerle çift çizgi çıktı çizgi belirginde ben test ucuz diye güvenemiyorum

canım ikinci çizgi renklimi yoksa gölge şeklinde mi ben yapıncada gölge şeklinde çıkmıştıda

ah ah ben hep diyorum o testlerin hepsi aynı bi fark yok açın içini kurcalayın hiç bi fark yok dışındaki plastiği farklı bitek
bence sen hemen kan testi yaptırda bizide merakta bırakma şu adını yazalım biran önce listeye kesinleştir alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…