Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

merhaba arkadaşlar ben de 31 temmuzda aşılama oldum. doktor 13. gün test yaptır dedi yani yarın ama korkuyorum sizce erken mi test için.( normalde regl zamanım 18 i)

canım öncelikle aramıza hoşgeldin inşallah tutmuştur canım ya güzel haberlerini alırız inşallah en yakın zamanda

Selam kızlar nerdesiniz?

Hamdolsun canım bende iyiyim şöyle bir uğruyum dedim yeni haber vardır belki birazdan çıkarım,sen nasılsın?

kızlar kan testi sabah yapıyormuş sağlık ocağı yaptıramadım özelde buraya baya uzak bence kesin hamileyim testi görseniz sizde aynı düşünürsünüz inşallah kandada aynı çıkar

kızlar kan testi sabah yapıyormuş sağlık ocağı yaptıramadım özelde buraya baya uzak bence kesin hamileyim testi görseniz sizde aynı düşünürsünüz inşallah kandada aynı çıkar

canım inş. Hamilesindir harhangi bir belirtin varmıydı peki yarın güzel haberini bekliyoruz bak

Yocamlaben çizgi gördüysen tamam çok silik olsada hamilesindir hayırlı olsun.

canım inş. Hamilesindir harhangi bir belirtin varmıydı peki yarın güzel haberini bekliyoruz bak

ben miğdem bulansa pskolojiktir diyerek attım kafamdan yani bayadır çocuk istediğimden herşey pskolojik diyordum geçen ay hamile değilken daha çok belirti yaşadım düşün artık bu ay sadece göğüslerim çok erken belirti verdi daha adetime 10 15 gün varken ağrı başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…