Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ilk çizgi çok koyu araları hafıf açık ikinci araları koyu kendi açık nasıl tarif ama biranda baktığında ikinci net görünüyor incelemek gerekmiyor

canım hayırlı olsunnn hadi kan testi yaptırda bizde merak içinde kalmayalımmm hep beraber halay çekelimm canımm:teytey::teytey:

merhaba aranıza yeni katıldım. ama güzel haberi alana kadar ( ve sonrasındada tabi ) bu sitede olup yazacağım.
benim 2-3 gün geçti. hafta sonuna kadar bekleyip pazar yada pazartesi test yapacağım..umut ediyorum pozitif çıkacak.

hosgeldin neshan
aa bak bizde test yapana cıkıyor.madem ıkı uc gun gecmıs sende yapsana neden beklıyorsun.

aramıza hoş geldin canım hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız
kendini tanıtsana bize biraz ne zamandır çocuk için çalışıyorsun kaç yaşındasın

aramıza hoşgeldin canımmm bence hemen test yap bak bizim kıslar yapıyor hep pozitif hadi hamiş haberlerini bekliyoruz canımm

merhaba arkadaşlar ben de 31 temmuzda aşılama oldum. doktor 13. gün test yaptır dedi yani yarın ama korkuyorum sizce erken mi test için.( normalde regl zamanım 18 i)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…