canım ikinci çizgi renklimi yoksa gölge şeklinde mi ben yapıncada gölge şeklinde çıkmıştıda
ilk çizgi çok koyu araları hafıf açık ikinci araları koyu kendi açık nasıl tarif ama biranda baktığında ikinci net görünüyor incelemek gerekmiyor
nerdesiniz ya aşkolsun mutluluğumu paylaşan kimse yok ceylinden başka
ilk çizgi çok koyu araları hafıf açık ikinci araları koyu kendi açık nasıl tarif ama biranda baktığında ikinci net görünüyor incelemek gerekmiyor[/QUOTE
bence hamilesin meraklandırma bizi hadeee
kızlar sizde şuan kimler açık altta gözüküyomu benim gözükmüyo ya
kızlar sizde şuan kimler açık altta gözüküyomu benim gözükmüyo ya
merhaba aranıza yeni katıldım. ama güzel haberi alana kadar ( ve sonrasındada tabi ) bu sitede olup yazacağım.
benim 2-3 gün geçti. hafta sonuna kadar bekleyip pazar yada pazartesi test yapacağım..umut ediyorum pozitif çıkacak.
merhaba aranıza yeni katıldım. ama güzel haberi alana kadar ( ve sonrasındada tabi ) bu sitede olup yazacağım.
benim 2-3 gün geçti. hafta sonuna kadar bekleyip pazar yada pazartesi test yapacağım..umut ediyorum pozitif çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?