Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy canım yaa çok üzüldüm gerçekten ama olsun hayırlısı böyleymiş çok şükür sağlıklı bi kızın var
ben doktora görünüyorum şu 2 aydır gidemedim doktor bi sorun yok diyo ama rahim tersliği ve sol yumurtalıkta kistim var çok korkuyorum olmaz diye

olur canım bir sorunun yokmuş eğer olmayacak olsaydı doktorun olmaz derdi canım takma kafana böyle şeyler aklına getirme.bizde nasip böyleymiş diyoruz canım benimde hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra 21 haziranda kanamam oldu dr gittim yat dedi hcg istedi sağlıksız gebelik dedi bir hafta sonra düştü sonra bir hafta geçtikten sonra tekrar dr gittim içimin temizlendiğini söyledi ama kanamam hala durmadı ya sinir oluyorum bu sıcakta hiç çekilmiyor birde swol kasığıma sancı vuruyor arada.kan uyuşmalığı iğneside vurdurmadı dr kafam allak bullak benimde ay ne çok yazmışım ama uyku uyuyamıyorum bu sorunlar yüzünden bu hafta hastaneye gidicem alikahya kadın doğuma.kusura bakma canım ya çok yazdım

olsun canım rahatlarsın işte içini dökünce çok ttakılma canım yaa allah büyük hayırlısı neyse onu verir bakalım artık benimde 19 da hastalanmam lazım ii haberler veririm inşallah

inşallah canım güzel haberlerini alırız hamileyim dedğin günü görürüz inşallah hepbirlikte anne olmak çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın bu mutluluğu.bende dr gideyim bu hafta hiçbir sorun yoksa eğer 2 ay sonra tekrar başlayacağım çalışmalara nasip olursa hayırlısıyla inşallah

inşallah canım allah gönlüne göre verir inşallah neyse canım ben çıkıyorum inşallah görüşürüz yeniden kib hayırlı sabahlar

günaydın kıslarr ben bu gün fatura falan yazacağım ama sohbetlerinizi takip ederim ara ara cevap veririm

Günaydın ceylin nasılsın?

merhaba kıslarr nasıl olsuun fatura yazıyorumm
eflalcimm yiğenimiz nasıl canımmm ayyy çok sevindimm yhaa

huu huu gunaydın hanımlaaarr.
simdik söyle oluyor.hala adetimden gelen giden yok ..sahura kalktıgımda yaptım testi.ikinci çizgi varlıkla yokluk arasında gidip gelmekte ..yani bakınca belli oluyor ama pek bi silik bilmiyorumkismile
kafam pek karıstı nolucak sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…