Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

eflalcim nasılsın canım bebiş nasıl bakalım

merhaba kıslarr nasıl olsuun fatura yazıyorumm
eflalcimm yiğenimiz nasıl canımmm ayyy çok sevindimm yhaa

günaydın canlar nasılsınız. ceylincim kolay gelsin şekerim.eflalim nasılsın nasıl hamilelik iyimi

Günaydın kızlar sancım hala sürüyor sabaha kadar uyutmadı zaten birkaç gündür uyku problemim var,göğüslerimin acısı azaldı ama,bugün 10 da randevum var kalkıcam birazdan, bu arada b hcg değerlerime bakılınca ben 4 haftalık hamile gözüküyorum yani geçen ay üstüne adet olmuşum bugün doktor net bişey söyler,hiçbirşey hissedemiyorum çok şaşkınım hala.

Canım gözünaydın silik çıkması yeterli,oh maşaallah bu aya ramazanın bereketi var ceylin,gül,ebrar darısı sizlerinde başına tabi şu an burda olmayan bütün arkadaşların başına,hamile kalmamız için dua eden herkesten Allah razı olsun.

Canlarım ben çıkıyorum evi toparlamadan oturdum ilk defa pc başına sizlere ihtiyacım vardı çok karmaşık duygular içindeyim de.

ayy ramazan ayı bereketiyle geldi valla hamişlerimiz çoğaldı
kıslarr şu yöntem vardı yhaa ben dün tekrar yaptım sanırım yumurtluyom elime beyaz yumurta akı gibi bişey geldi

allah razı olsun efllalim duaların için.
inşallah ebrarımm. diyorimki acaba bi testte ben yapsammı. herkes yapıyo bide ben deniym şansımı çoook zor bir ihtimal ikinci çizgi bendezemuszemus

eflalimm neden karışıksın tabi hamileliğe alışamadın ve senin 3 ay duyguların karışcak hormonlar çok hızlı çalışıyo. takma kafana bişi yorma kendinide kolay gelsin hadi.
eclincim bu akşam çalışın ozaman cnm. beyaz yumurta akı gibi ve sünüyosa yumurtluyon cnm

walla gülüm sen bilirsin içinden yapmak geliyorsa yap belki çıkar
hem bu sıkıntılardan da kurtulmuş olursun hemde büyükkk bi sürpriz olur walla

valla canım önceki akşam çalışmıştık ve ben ilacı içmeyi unuttum yaniiii kısmet artık diyorummm

oyyy kuşum benim biz hep senin yanındayız merak etme
hadi akşamüstü kan testi yap da yarın kutlama yapalım

sağol canım benim ..iyiki varsınız ..
darısı inşallah hemen senin başına olsun.ben baslıcam bugun sana baskılara test yap test yap aklinialirimsmile..
hakkaten kuzum yaa yarın sabaha sende bi test yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…