Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Sağolun kızlar hoşçakalın gelince yazarım inşaallah.

walla gülüm sen bilirsin içinden yapmak geliyorsa yap belki çıkar
hem bu sıkıntılardan da kurtulmuş olursun hemde büyükkk bi sürpriz olur walla
süpriz olmuycağı kesinde en azından kendimi tatmin etmiş olurum değilim diye..
seninde bugün dimi inşş sendende gelir güsel haber cnm

valla canım önceki akşam çalışmıştık ve ben ilacı içmeyi unuttum yaniiii kısmet artık diyorummm

ohh iyi ozaman belki tutar cnm. hadi hayırlısı bu ay bereketiyle geldii hamişler çoğalıyo bizide ekler rabbim inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız yeni hamile haberleri var çok sevindim okuyunca allah herkese sağsağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

sağol canım benim ..iyiki varsınız ..
darısı inşallah hemen senin başına olsun.ben baslıcam bugun sana baskılara test yap test yap aklinialirimsmile..
hakkaten kuzum yaa yarın sabaha sende bi test yapsana

amin canım inş.
sen bizi dinledin mi dün o kadar dedik test yap diye yapmadın
ayy hele ben bi adet olmayayım da gerisi kolay sabah işe gelir gelmez kan veririm bi saate de çıkar zaten

günaydın kızlar nasılsınız yeni hamile haberleri var çok sevindim okuyunca allah herkese sağsağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

tesekkur ederim canım.
hayırlısıyla vardır ınsallah.cok umıtlenmek ıstemiyorum.cok silikti cunku ıkıncı cizgi.
aksama ogreniriz insallah.hayırlısı olsun.

gülüm inş tutarr canımm yhaa ayy böyle hamiler çoğaldıkça insanın içi gidiyor ertelemek istemiyorummm valla
hoşgeldin sakinecim

kepekli arkadaşım bencede bekleme biranönce yaptır testi ben aynı durumda olsaydım beklemezdim biran bile git yaptır canım.bende şimdi polikliniği aradım hcg yaptırıcam az sonra gidicem yarında doktordan randavu aldım kanamam hala durmadı arkadaşlar kafayı yiyeceğim ya.kepeklim inşallah hamilesindir çok sevindim iki çizgi çıkması bence hamilesin anlamına geliyor ama emin ol yaptır testini canım

canım adet olacam sanırım zaten ilacı içmeyi unutunca şimdi belim ve bacaklarım çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…