Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım anlattım o yaptıkları yap sonra bunları yap o zaman olur canım

For Websites:HTML • Image URL diye yazıyor yhha image url ye tıkla
aşağıda link veriyor onu kopyalayıp kadınlar kulubünden kullanıcı paneline ve oradanda profil düzenlemeye gel canım ve en aşağıda yıl dönümü doğum günü falan yazıyor yha kopyaladığın linki oraya yapıştır ve kaydet

kızlar yaa şimdide o linki kopyalamıyor yani tıklıyorum üzerini kopyalama çıkmıyor yaaaaaaaaaaaaa ben mi beceriksizim acaba

slm kızlar ben geldim dün bi anda kan gelince cok korktum ama düşük önleyici ilaca basladık bide sürekli yatıorm gecti ama kalmadı artık bide normalde regl gunum ya resmen regl ağrısı çekiorm ben. bide bi sorn yeni hamiş var mı evhandan baskaa

yaaaaaaaaa ben bir türlü beceremiyorum zannımca çok beceriksizim bu konuda sona kadar geliyom gerisi olmuyo

afr cim sen söyle ben yapayım sana linki yazarım canım ama sırası ile seçtiğin resimler söyle ve ne yaptırmak istediğini söyle yapayım tatlımm

inşallah bişe olmaz canım sen korkma stres yapma sakın dinlenmene bak bol bol
kepekli hamile opuyorumnanaktan

afr cim sen söyle ben yapayım sana linki yazarım canım ama sırası ile seçtiğin resimler söyle ve ne yaptırmak istediğini söyle yapayım tatlımm

canım ben hamile degilim oyüzden evlilik tarihimi yazayım olurmu 5 temmuz 2009

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…