Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ceylinim bu ay çok farklı ya ped de hiç bişey yok sadece lavaboya wc ye gidince birazcık oluyor o kadar hiç bişey anlamadım walla

gunaydıın kızlaaar..
ebrar noldu canıım.belkı yerlesme kanamasıdır.tahlil sonucun cıkmadı mıı..
üzülme lütfeen..hayırlısıyla olacak inşallah

ya hormon tahlillerini gece çalışmadıkları için bugün bakacaklar öğleden sonra çıkar sanırım doktorum ben sonuçları alır seni ararım dedi bende netten takip edicem zaten inş. bi sorun çıkmaz ya bıktım artık walla millet doğurup sokaklara atıyo biz olsun diye neler yapıyoruz yasenağlama

günaydın kızlarr
herkese hayırlı günler diliyorum.. ebrar bende senin gibi geçen ay adet olduğumda ağladım eşim kızdı... buay inşallah olmam diye dua ediyorum.. sahurda karnıma fena bir sancı girdi halen devam ediyor. adetimede 15 gün var anlayamadım... hamilelik belirtisi olacağınıda sanmıyorum.. bakalım halen az az sancı yapıyor sağ tarafımdan..

yaa ağlama artıık ..
bu kadar üzme canını.haklısın kolay değil.Allahım sana eşine sağlık sıhhat versin.gerisi gelir inşallah.ben hep dua ettim ederkende hayırlısı dedim.üzülme bak bunda da vardır bi hayır.

ya elimde deil üzülmemek bu ay biliyorsunuz herşey çok iyi görünüyordu bende çok ümitlendim o yüzden bide 2 gün geçince adetim..........üfffffffff neyse ya sizinde canınızı sıktım sabah sabah çok saolun kızlar iyi ki siz varsınız ya

rodinia canım sakın hiçbişeyi hamilelik belirtisi olarak görme bak benim halime adetim 2 gün geçti kaç gündür mide bulantılarım vardı ama sonuç hüsran senağlama

canımızı sıkmak ne demek olur mu oyle sey..içini dokeceksın ki rahatlayacaksın kuzucum.inşallah hayırlısıyla bebeğin seni üzmeden gelir.sonra bu yaşadığın sıkıntılara gülüp geçersin.

rodinia canım sakın hiçbişeyi hamilelik belirtisi olarak görme bak benim halime adetim 2 gün geçti kaç gündür mide bulantılarım vardı ama sonuç hüsran senağlama

haklısın eşimde artık isyan etmeye başladı daha 2 aylık evliyiz düşün. herşeyi hamilik belirtisi sanıyorum doktora gidiyorum başka birşey diyor.. sinir olup dönüyorum...,benimde mide bulantılarım uzun süredir var ama hamilikle alakası yok dedi doktor... her gidişimde umutlu gidip umutsuz dönüyorumm...

kıslarr gerçekten bu hamilelik konusunda erkekler hissediyor eşim bana hamiş değilsin dedi hamiş değildim
dün turda kadının birine hamiş misin diye sormuş oda evet demiş ama karnı varla yok arası bişeymiş eşim artık uzman oldu dün karnıma bakmış da yok sen bu ayda hamiş değilsin diyor bende dedim ee ben biliyorum zaten adet oldum dedim şaşırdı kaldı

evet canım gerçekten benim eşimde öyle ben yaşım geçiyor diye acele ediyorum. eşimse allah nezaman verecekse ozaman olacak sabret diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…