Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım doktor salı günü gel dedi bekliyorum,sen ne zaman gideceksin nasılsın?

cnm bu ağrıların olması kadar doğal bişey yok bende 4. hafta başladı şuan dahada yoğun bir şekilde devam ediyo. dr um her kontrolde yumurtalıklarımada bakıyo bi problem varmı diye çok şükür bişey çıkmıyo. bence bu ağrıları fazla kafana takma çünkü zaten olması gereken bişey. rahim büyüyo

çok kafam karıştı sanırım ben herkesten çok aceleciyim.. daha evliliğinde 2 ayı dolmamış bşrş olarak sanırım panik halini fazla uzatıyorum...

Canım bu benim herzamanki list ağrım zaten önemsemiyorum merak etme birkaç gün regli sancım oldu şimdi daha iyi gibiyim ama bulantım yok sende var mı birde doktor bana tam kan sayımı genel kontrol falan yaptırmadı salı gününe gel bir daha bakalım b hcg ne dedi ilk değerim 420 ertesi gün 540 çıktı sen gittiğinde doktor neler yapmıştı?

saol eflalcim inş.olur
ya ben bide bişey diyecektim sana sen soğan kürü mü yapmıştın bu ay kistin için
bende yapsammı acaba diye düşünmeye başladım ne zaman başladın sen canım

ne olsun şüphecim adet oldum benim çalışmalar eşim askerden geldikten sonra devam edecek hayırlısı olsun bakalımm

ne olsun şüphecim adet oldum benim çalışmalar eşim askerden geldikten sonra devam edecek hayırlısı olsun bakalımm

cnm yaaa askere mi gitti eşin? allah kavuştursun hayırlı tazkereler. ben gelmeyeli neler olmuş böyle. allah hakkında en hayırlısını versin cnm benim. kendini hiç üzme. nasıl olsa meleğin birgün seninle olacak içini hep ferah tut...

çok kafam karıştı sanırım ben herkesten çok aceleciyim.. daha evliliğinde 2 ayı dolmamış bşrş olarak sanırım panik halini fazla uzatıyorum...

Oda Bişeymi Ben Evleneli Yarın 1 Ay Olacak Ellerimin Kınasıyla Hastaneye Gittim Çocuk İçin kaydirigubbakcemile3
Senden Acelecilerde Var Üzme Kendini :lepi:

Son düzenleme:

canım eşim aralıkta gidcek henüz gitmedi şekeimmm çok saoll yiğenim nasıl bakalımmm

Oda Bişeymi Ben Evleneli Yarın 1 Ay Olacak Ellerimin Kınasıyla Hastaneye Gittim Çocuk İçin kaydirigubbakcemile3
Senden Acelecilerde Var Üzme Kendini :lepi:

hayırlı olsun deren. evliliğin ilk günlerinde verebileceğin en zor kararı vermişin seni tebrik ederim. umarım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder rabbim. mutluluklar diliyorum cnm...

canım eşim aralıkta gidcek henüz gitmedi şekeimmm çok saoll yiğenim nasıl bakalımmm

anladım cnm daha benimkide gitmedi askere. bakalım sonumuz nolcak. yeğen büyüyo 12. hafta bitti. haftaya kontrole gitces. dr bi ihtimal cinsiyetede bakabiliriz dedi. merakla bekliyorum. 2li test yapılacak. karnım hafiften belli oldu ama sanırım bunun için biraz erken. ilginç olanda ben kıpırdamaları çok nadirende olsa hissediyorum.

teyzesi yer onu yerrr oyy kuzum benimmmm
valla allah sonumuzu hayır etsin senin eşin ne zaman gidecek canımm askere

deren desene sende bendensin. bende ilk ay kan testi yaptırmıştım hemen :) daha 20 günlük evliyken

Bende 3 tane Gebelik Testini Hiç Ettim 2 Gün Ara İle sırnaşık şey
Çift Çizgiyi Bi Yakalayım Sıra Sıra Dizcem Aynanın Önüne kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun deren. evliliğin ilk günlerinde verebileceğin en zor kararı vermişin seni tebrik ederim. umarım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder rabbim. mutluluklar diliyorum cnm...

Çok Teşekkürler Canım Aslında Çok Erken Bende Farkındayım Fakat Yaşım 26 Çocuğumla Aramda Çok Yaş Farkı Olsun İstemiyorum bilmiyorumkismile
İnsan Hergeçen Gün Biraz Daha Ağırlaşıyo Yaşlanıyo Şimdi Yapmazsam İlerde Daha Zor Gelebilir Sorumluluk Almak
Birde Anneme Babama Bişey Olmadan Onlarda Görsünler İstiyorum Çocuğumu
Hatta Annem Büyütsün İstiyorum Torununu Ben Çalışıyorum'da boshayallersmile

derencim 26 yaşında böyle dersen ben 34 yaşındayımmm ne yapayımm. gerçi eşim 29 yaşında ona göre sorun yokta ben artık anne olmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…