gordum dun takip ettim ceylincimm.
cumartesi doktora gideceğim ya gidip geleyim.içim rahat etsin.inşallah o zaman ekleriz olmaz mı.
eflal hosgeldin canım.nasılsın bugun.sen doktora ne zaman gidecektin.
rodina hep kızlarla konusuyoruz ya bu iş psikolojiyle cok alakalı.uzun zaman düsünmemeye calıs lütfen.çünkü insan sonra sonra kendini cok fazla yıprattıgını farkediyor.Allahım inşallah tum isteyenlere bir an önce nasip eder.
Canım korkutma amaçlı söylemedim yanlış anlama korkacak bişey yok zaten, bende geçen seneden beri sağ yumurtalığımda basit kist var küçülüyor büyüyor tamamen geçmedi doğum kontrol hapı falan kullandım geçirmedi eşim askere gidince tedaviye ara vermiştik gelince bebek çalışmalarına başladık ben kontrole gittim kistim büyümüştü doktor yine dk yazdı bende kullanmadım ya da içini boşaltıcaz dedi bende tam bu ay boşalttırmaya karar verdim ki hamile kaldım ama hala sağ kasığım ağrıyor batma gibi oluyor bazen çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda sancım olur,sende de aynı şekildeyse git hem için rahatlar kist varsada üzülme basit kistlerin gebe kalmaya engeli yok bu şekilde ahmile kalan üçüncü kiiyim ben.Bu arada ben sana denk gelemdim hem bazen arkadaşlar koyu sohbete dalıyor arada birbirimzie bile cevap vermediğimiz oluyor bu sayfa çok gzüel emin ol.
günaydın güzel sitenin güzel bayanları. uzunca bi süredir giremedim siteye. çokta özledim. nasılsınız?
cnm bu ağrıların olması kadar doğal bişey yok bende 4. hafta başladı şuan dahada yoğun bir şekilde devam ediyo. dr um her kontrolde yumurtalıklarımada bakıyo bi problem varmı diye çok şükür bişey çıkmıyo. bence bu ağrıları fazla kafana takma çünkü zaten olması gereken bişey. rahim büyüyo
Günaydın şüpheci nasılsın canım?
derencim sat son adet tarihi demek canım
sen ne zaman istersen şekerimmm
ne olsun şüphecim adet oldum benim çalışmalar eşim askerden geldikten sonra devam edecek hayırlısı olsun bakalımm
çok kafam karıştı sanırım ben herkesten çok aceleciyim.. daha evliliğinde 2 ayı dolmamış bşrş olarak sanırım panik halini fazla uzatıyorum...
cnm yaaa askere mi gitti eşin? allah kavuştursun hayırlı tazkereler. ben gelmeyeli neler olmuş böyle. allah hakkında en hayırlısını versin cnm benim. kendini hiç üzme. nasıl olsa meleğin birgün seninle olacak içini hep ferah tut...
Oda Bişeymi Ben Evleneli Yarın 1 Ay Olacak Ellerimin Kınasıyla Hastaneye Gittim Çocuk İçin kaydirigubbakcemile3 Senden Acelecilerde Var Üzme Kendini :lepi:
Oda Bişeymi Ben Evleneli Yarın 1 Ay Olacak Ellerimin Kınasıyla Hastaneye Gittim Çocuk İçin kaydirigubbakcemile3
Senden Acelecilerde Var Üzme Kendini :lepi:
canım eşim aralıkta gidcek henüz gitmedi şekeimmm çok saoll yiğenim nasıl bakalımmm
anladım cnmdaha benimkide gitmedi askere. bakalım sonumuz nolcak. yeğen büyüyo 12. hafta bitti. haftaya kontrole gitces. dr bi ihtimal cinsiyetede bakabiliriz dedi. merakla bekliyorum. 2li test yapılacak. karnım hafiften belli oldu ama sanırım bunun için biraz erken. ilginç olanda ben kıpırdamaları çok nadirende olsa hissediyorum.
deren desene sende bendensin. bende ilk ay kan testi yaptırmıştım hemen :) daha 20 günlük evliyken
hayırlı olsun deren. evliliğin ilk günlerinde verebileceğin en zor kararı vermişin seni tebrik ederim. umarım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder rabbim. mutluluklar diliyorum cnm...
Bende 3 tane Gebelik Testini Hiç Ettim 2 Gün Ara İle sırnaşık şey
Çift Çizgiyi Bi Yakalayım Sıra Sıra Dizcem Aynanın Önüne kaydirigubbakcemile3
Çok Teşekkürler Canım Aslında Çok Erken Bende Farkındayım Fakat Yaşım 26 Çocuğumla Aramda Çok Yaş Farkı Olsun İstemiyorum bilmiyorumkismile
İnsan Hergeçen Gün Biraz Daha Ağırlaşıyo Yaşlanıyo Şimdi Yapmazsam İlerde Daha Zor Gelebilir Sorumluluk Almak
Birde Anneme Babama Bişey Olmadan Onlarda Görsünler İstiyorum Çocuğumu
Hatta Annem Büyütsün İstiyorum Torununu Ben Çalışıyorum'da boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?