Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Günaydın kızlar hoşbuldum ceylincim,ebrar canım benim üüzlme demek kolay tabi ki üzülüyor insan ama umutsuz olma lütfen Rabbim bir daha ki aya nasip etsim inşaallah,rodinia senle tanışmadık hoşgeldin benim sağ tarafımda hep ağrı olurdu kist çıkmıştı canım sen ultrasonla baktırdın mı hiç, bu arada kızlar her bulantı hamilelikle ilgili değil çoğu psikolojik eğer hamilelik belirtisi olsaydı ben şimdiye kadar kaç kere hamile kalmıştım sinirlerim bozuk olduğu zaman mide bulantısı yaşarım ben sizinkide ondan olabilir,hem benim şimdi hiç bulantım yok ya bu durum anormal mi anlamadım.

kepeklimm nereye kayboldun dün çizelge yaptık hep son adet tarihini ver sana da yapalım canım kopyalayıp profiline yapıştırırsın canım ne dersin

hoşbulduk önceki sayfalarda çok yazdım ama kimse benimle konuşmamıştı o yüzden bende pek yazmamıştım.. bu ağrı bu sabah sahurda başladı... bayağı kıvrandım, eşim korktu ateşimde var sanırım.. eşim doktora git dedi ama hiç halim yok doktora gitmeye...

rodiniacım adetine ne kadar var canım adetin ortalarındaysan o sancı yumurtlama sancısı olabilir eğer öyleyse bugünleri değerlendir

Hanımlar Ben Size Bişey Daha Sorucam :kedi:
Sat Ne Demek Oluyor Acaba Yumurtlamaya'mı Sat Diyorsunuz bilmiyorumkismile
Hepsini Anladımda Bi Ona Basmadı Kafam kaydirigubbakcemile3:

kepeklimm nereye kayboldun dün çizelge yaptık hep son adet tarihini ver sana da yapalım canım kopyalayıp profiline yapıştırırsın canım ne dersin

gordum dun takip ettim ceylincimm.
cumartesi doktora gideceğim ya gidip geleyim.içim rahat etsin.inşallah o zaman ekleriz olmaz mı.

eflal hosgeldin canım.nasılsın bugun.sen doktora ne zaman gidecektin.

rodina hep kızlarla konusuyoruz ya bu iş psikolojiyle cok alakalı.uzun zaman düsünmemeye calıs lütfen.çünkü insan sonra sonra kendini cok fazla yıprattıgını farkediyor.Allahım inşallah tum isteyenlere bir an önce nasip eder.

günaydın güzel sitenin güzel bayanları. uzunca bi süredir giremedim siteye. çokta özledim. nasılsınız?

Canım korkutma amaçlı söylemedim yanlış anlama korkacak bişey yok zaten, bende geçen seneden beri sağ yumurtalığımda basit kist var küçülüyor büyüyor tamamen geçmedi doğum kontrol hapı falan kullandım geçirmedi eşim askere gidince tedaviye ara vermiştik gelince bebek çalışmalarına başladık ben kontrole gittim kistim büyümüştü doktor yine dk yazdı bende kullanmadım ya da içini boşaltıcaz dedi bende tam bu ay boşalttırmaya karar verdim ki hamile kaldım ama hala sağ kasığım ağrıyor batma gibi oluyor bazen çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda sancım olur,sende de aynı şekildeyse git hem için rahatlar kist varsada üzülme basit kistlerin gebe kalmaya engeli yok bu şekilde ahmile kalan üçüncü kiiyim ben.Bu arada ben sana denk gelemdim hem bazen arkadaşlar koyu sohbete dalıyor arada birbirimzie bile cevap vermediğimiz oluyor bu sayfa çok gzüel emin ol.

gunaydın şüphecim bizde seni özledik canımmm nerelerdeydin uzun zamandır canımmm
pc bozuktu yaptırmaya vermiştim tatlım valla günler geçmek bilmedi ne de çok bağımlılık yapıyomuş bu site aslında bağımlılık yapan sizlersiniz güzel sohbetinizle. eee ceylincim varmı yeni gelişmeler? biraz geçmişe bakıyım dedim ama çok uzun valla pek bakamadım

hoşgeldin eflalcim saol canım herşeyin zamanı var biliyorum ama insanoğlu sabırsız işte

Biliyorum canım çok iyi anlıyorum zaten bu sayfada ki herkes birbirini anlıyor o yzüden rahat rahat yazıyoruz her şeyi hem unutma en umutsuzunuz karamsarınız bendim,sen hamile kalacaksın canım eminim buna Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…